Olet täällä

Tietoa kaupungista

Hankinta

Vaasan kaupunki on hankintalain mukainen hankintayksikkö, jonka on hankintoja tehdessään noudatettava hankintalainsäädäntöä (laki julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista 1397/2016).

Hankinnalla tarkoitetaan tavaroiden ja palveluiden ostamista ja vuokraamista sekä urakalla teettämistä. Hankintalain mukaisten kynnysarvojen alittavissa hankinnoissa noudatetaan kaupungin sisäisiä hankintaohjeita.

Vaasan kaupungin Talous- ja omistajaohjauksen Konsernipalveluiden alaisuudessa aikaisemmin toiminut Hankintapalveluyksikkö on siirtynyt osaksi yhteishankintayksikkö TeeSe Botnia Oy Ab:ta 1.5.2018 alkaen. Jatkossa julkisiin hankintoihin liittyviä asiantuntija- ja kilpailutuspalveluja kaupunkikonsernille sekä muille omistajille ja osakkaille tuottaa TeeSe Botnian Hankintapalvelut, joka tulee vastaamaan myös keskitettyjen yhteishankintasopimusten hallinnoinnista.

Alueellisen hankintarenkaan toiminta jatkuu ennallaan voimassaolevien yhteishankintasopimusten osalta. Hankintarenkaaseen kuuluvat Mustasaari, Laihia, Vöyri, Maalahti, Korsnäs, Kristiinankaupunki ja Isokyrö.

Yhteyden meihin saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hankintapalvelut@vaasa.fi, tämän yhteisosoitteen ollessa toistaiseksi sekä kaupungin että TeeSe Botnian yhteyshenkilöiden käytössä.

Avoimiin tarjouspyyntöihin sekä tarjouspyyntöjen ilmoitusmenettelyyn (Vaasan kaupunki / TeeSe Botnia) voit tutustua palvelukortissa Avoimet tarjouspyynnöt.

 

ilmakuvapalosaarinettijs.jpg