Olet täällä

Tietoa kaupungista

Harjoittelu ja työssä oppiminen

Näiltä sivuilta löydät tietoa, jos olet tulossa tai haluaisit tulla harjoitteluun tai työssä oppimaan Vaasan sosiaali- ja terveystoimeen. Vaasan sosiaali- ja terveystoimi haluaa tarjota yhteistyössä oppilaitosten kanssa laadukasta ohjausta ja opiskelutavoitteita tukevan oppimisympäristön.

Vaasan sosiaali- ja terveystoimen työyhteisöt toimivat työssä oppimisen sekä ohjatun harjoittelun paikkoina yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja toisen asteen opiskelijoille. Opiskelijoiden harjoittelu ja työssä oppiminen perustuu oppilaitosten ja sosiaali- ja terveystoimen välisiin sopimuksiin.

Sopimusoppilaitoksemme:

Oy Vaasan Ammattikorkeakoulu Ab
Vaasan Ammattiopisto
Vaasan Aikuiskoulutuskeskus
Yrkesakademin i Österbotten
Yrkeshögskolan Novia
Seinäjoen Ammattikorkeakoulu
Sedu
Arcada

Harjoittelupaikan varaaminen tapahtuu oppilaitoksen koordinaattorin kautta. Vaasalaisten oppilaitosten kanssa harjoittelu- ja työssä oppimispaikat suunnitellaan yhteistyössä jo edellisen lukukauden aikana.

Jos haluat tulla harjoitteluun Vaasan ulkopuolelta tai sinulla on harjoittelua koskevia kysymyksiä, niin ota yhteyttä sosiaali- ja terveystoimen koordinaattori Anna-Liisa Kittilä-Rautioon. Huomaa, että harjoittelupaikan saaminen edellyttää aina voimassa olevaa harjoittelusopimusta sosiaali- ja terveystoimen sekä oppilaitoksen välillä. Tämän takia pyydä oppilaitoksesi koordinaattoria tai ohjaavaa opettajaa ottamaan yhteyttä sosiaali- ja terveystoimen koordinaattoriin.

Vaasan sosiaali- ja terveystoimen koordinaattori:
Jaana Hiltunen
p. 06 325 4657
jaana.hiltunen(at)vaasa.fi

Vaasan kaupunginsairaalan yhteyshenkilö:
Elisabet Gylling
tavoitettavissa ma-ke
p. 040 765 8426
elisabet.gylling(at)vaasa.fi