Ohita valikko
Nainen ja koirta

Elämän kuuluukin olla helppoa

Hienoa, kun tulit Vaasan kaupungin sivuille helpon elämän perässä. Kilpailumme on jo päättynyt, voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Jatka tutustumista vaasalaiseen helppoon elämään.

Vaatimattomia kaupunkeja on Suomi täynnä…

…, mutta Vaasa ei ole yksi niistä. Me uskomme, että hyvä elämä on sitä, että uskallamme olla rohkeasti ylpeitä itsestämme ja kehtaamme näyttää sen myös muille. Sillä toisin kuin väitetään, vaatimattomuus ei kaunista, se on jopa tylsää. Elämän ei todellakaan kuulu olla pelkkää nöyrää puurtamista ja puuskuttamista. Se voi olla myös ihan helppoakin, eikä siinä ole mitään vikaa. Jos haluat enemmän helppoa elämää ja vähemmän ankeilua, olet Vaasassa kuin kotonasi.

Meillä on asenne ja puitteet, tule mukaamme pelastamaan maailmaa ja toteuttamaan unelmaasi. Vaasassa saat olla häpeilemättä juuri sellainen kuin haluat. Omista vaikka vene, tee kunnianhimoista kansainvälistä uraa, ihaile parempia auringonlaskuja, maksa pienempää vuokraa ja puhu juuri sitä kieltä kuin haluat. Toteammekin vain kadehtiville salaisuutemme: elämän kuuluukin olla helppoa.

Kulttuurishokki Vaasankadulla

Mitä tapahtuu, kun vaasalainen yrittää elää vaasalaista elämää Vaasankadulla. Katso videot.

Miten niin Vaasa on helppo?

äiti ja lapsi ripustaa pyykkiä

Helppoa asumista

Vaatimattomia kaupunkeja on Suomi täynnä, mutta Vaasa ei ole yksi niistä.

Lue lisää
Saltkaret

Helppoa kulttuuria

Kymmeniä kulttuurikokemuksia kilometrin säteellä torilta.

Lue lisää

Helppoja uravaihtoehtoja

Vaasassa energia on positiivista virtaa, joka näkyy paitsi elinkeinoelämässä myös ihmisten arjessa ja kaupungin kehittymisenä.

Lue lisää