Olet täällä

Koe Vaasa

Ilmoittautuminen ja hinnat

Vaasassa taiteen perusopetusta annetaan yleisen oppimäärän mukaisesti käsityössä, mediataiteessa, sirkustaiteessa ja teatteritaiteessa. Laajan oppimäärän mukaista opetusta annetaan tanssissa, kuvataiteessa ja musiikissa (Kuula-opisto). Opetusryhmät kokoontuvat iltapäivisin tai iltaisin pääsääntöisesti kerran viikossa. Tanssissa yksi - kolme kertaa viikossa.

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODELLE 2019-2020 ON AVAUTUNUT!

Pääasiallinen ilmoittautumisaika on 1.5.-18.8. välisenä aikana. Mikäli ryhmiin mahtuu, voi opetuksessa aloittaa myös kesken lukuvuotta.

Lukuvuotena 2018-2019 opetuksessa mukana olleet oppilaat saavat ensisijaisesti paikan ryhmässä, mikäli ilmoittautuvat 1.6.2019 mennessä. Tämän jälkeen ryhmät täydennetään uusilla ilmoittautuneilla. Lopulliset ryhmäjaot ja lukujärjestykset ilmoitetaan ilmoittautuneille viimeistään elokuun alkupuolella sähköpostitse.

Mikäli ilmoittamallasi lapsella on sisaruksia TaiKonin muissa ryhmissä, teillä on mahdollisuus saada sisaralennusta. Näin ollen kurssimaksua ei voi maksaa suoraan ilmoittautumisvaiheessa. Vaasa-opiston hallinto lähettää syksyllä laskun erikseen jossa sisaralennukset ovat huomioitu. 

Ilmoittautuessa voi maksaa ainoastaan syksyn lukukausimaksun, keväällä tulee lasku kevätlukukaudesta postitse.

Ilmoittaudu tästä (löydät linkistä myös kaikki ikäryhmät).

Voit ilmoittautua kolmella tavalla:

A) Netissä
Suora ilmoittautumislinkki löytyy kunkin taideaineen sivulta.

B) Tulemalla ilmoittautumaan TaiKonin toimistolle Kasarmi 11:een osoitteeseen Itäinen Kasarmintori 7-9 (arkisin 9-17).

Olemme yhteydessä paikan saamisesta sähköpostitse tai puhelimitse. Lapsesi ryhmä valitaan iän perusteella. Lukuvuoden 2018-2019 lukujärjestyksen näet kyseisen taideaineen yhteydestä viimeistään elokuussa 2018.

Huom! Ilmoittautuminen musiikkiin, lastentanssiin ja klassiseen balettiin, kts. www.vaasa.fi/kuula-opisto.

Vaasan Kasarmi 11:n lisäksi TaiKon tarjoaa opetusta Länsimetsän, Nummen, Gerbyn, Vikingan ja Sundomin kouluissa sekä Kyrölän nuorisotalolla Vähäkyrössä.

HINNAT 2019-2020 OVAT LUKUKAUSITTAIN JA LÖYTYVÄT JOKAISEN KURSSIN KOHDALTA ERIKSEEN

-> Pidätämme oikeuden mahdollisiin lukukausimaksujen hintamuutoksiin.

 

Lukukausi ja maksut

  • Lukukausi alkaa pääasiassa elokuussa ja päättyy huhti-toukokuussa riippuen opetusaineesta.
  • Lukukausimaksu maksetaan kerran lukukaudessa (lokakuu / helmikuu). Lasku lähetetään oppilaan kotiosoitteeseen.
  • Materiaalimaksut sisältyvät lukukausimaksuihin.
  • Erillistä ilmoittautumista kevään kursseille ei tarvita, vaan opetus jatkuu automaattisesti kevätlukukaudella mikäli oppilaspaikkaa ei peruta.

OPPILASPAIKAN PERUMINEN

  • Lopettamisesta tulee välittömästi ilmoittaa sähköpostitse johtavalle opettajalle tai osoitteeseen taikon@edu.vaasa.fi.
  • Lopettamispäiväksi merkitään päivä, jolloin lopetusilmoitus on annettu opettajalle.
  • Opetusviikoilla 3-6 lopettaneilta peritään puolet lukukausimaksusta. Myöhemmin lopettavilta peritään täysi maksu.

ALENNUKSET

  • Sisaralennus: Jos taiteen perusopetukseen osallistuu useita saman perheen lapsia, on perhe toisen lapsen osalta oikeutettu 10% alennukseen, kolmannen osalta 20% alennukseen jne.
  • Työttömyysalennus: Peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea saavan vaasalaisen työttömän työnhakijan lapsille kurssit ovat maksuttomia. Vapautusta maksusta haetaan tällä lomakkeella.