Olet täällä

Ilmoittautuminen

Koe Vaasa

Ilmoittautuminen opiston kursseille tapahtuu pääasiassa netin kautta.
esitystä kuvaamassa Vaasa-opistolla

Opiston kursseille ilmoittaudutaan netissä osoitteessa https://www.opistopalvelut.fi/vaasa/index.asp.
Ilmoittautumisen ongelmatilanteissa saat apua puhelimitse 06 325 3496.

Ilmoittautuminen on sitova. Kursseille ei voi ilmoittautua, mikäli opiskelijalla on maksamattomia laskuja. 

Ilmoittaudu kurssille vähintään viikkoa ennen kurssin alkamista. Kursseille voi ilmoittautua kurssien alkamiseen saakka, mutta mikäli kurssille ei ole riittävästi ilmoittautuneita viikkoa ennen kurssin alkamista, kurssi saattaa peruuntua. Kursseille hyväksytyille ei lähetetä erillistä kutsua. Peruuntumisesta tai muutoksista ilmoitetaan tekstiviestillä. Muistathan ilmoittaa matkapuhelinnumerosi ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssin ollessa täynnä voit ilmoittautua varalle. Sinuun otetaan yhteyttä, kun kurssilta vapautuu paikkoja.

Ilmoittautuessasi sitoudut kurssimaksun maksamiseen. Kurssimaksu laskutetaan, eikä sitä palauteta. Ilmoittautuminen on peruutettava opiston toimistoon viimeistään neljä arkipäivää ennen kurssin alkua, muuten peritään 20 €:n maksu. Jos osallistuminen peruutetaan sen jälkeen kun kurssi on jo alkanut, laskutetaan koko kurssimaksu. 
Peruutuksen voi tehdä osoitteessa  https://www.opistopalvelut.fi/vaasa/index.asp  kohdasta omat tiedot tai soittamalla opiston palvelupisteeseen
Vaasassa puh. 06 325 3496 tai Laihialla 040 635 3391. 

Kurssimaksut

Alennukset