Olet täällä

  • Asuntomessut
  • Mittaajat maastossa
  • Böle

Tietoa kaupungista

Kiinteistötoimi

Kiinteistötoimi luo edellytykset hyvälle kaupunkirakenteelle huolehtimalla kaupungin maapolitiikan ja asunto-olojen kehittämisestä, maa- ja vesialueiden hallinnasta, hankinnasta ja luovutuksesta, paikkatiedon hallinnan kehittämisestä ja kartastotehtävistä, kiinteistönmuodostus- ja mittaustehtävistä sekä kiinteistörekisterinpidosta.

Tontit
Kiinteistö- ja mittauspalvelut
Kartat ja paikkatietopalvelut
Korjausavustukset
Hissiavustus
Esteettömyysavustus
Asumisoikeusasunnot

Ota yhteyttä

Palvelut ja yhdyshenkilöt (pdf)

Tekninen virasto/ Kiinteistötoimi
Kirkkopuistikko 26 A / PL 2
65101 Vaasa

Julkaisut

Asuntomarkkinakatsaus 1/2017 (pdf)
Asuntomarkkinakatsaus 2016 (pdf)
Kiinteistötoimen toimintakertomus 2016 (pdf)
Kiinteistötoimen toimintakertomus 2015 (pdf)
Maapoliittinen ohjelma (pdf)
Seniori- ja ikääntyneen väestön uudet asumisvaihtoehdot -kartoitus (pdf)

Ajankohtaista kiinteistötoimessa

3.1.2017
Vaasan kaupunki järjestää yleisen ja avoimen tarjouskilpailun osoitteessa Kapteeninkatu 30 sijaitsevalle tontille 16-15-6. Kilpailun järjestämisestä vastaa Vaasan kaupungin kiinteistötoimi.
sisasatama.jpg
7.2.2017
Vaasan kaupunki järjestää yleisen ja avoimen luovutuskilpailun Sisäsataman alueella Elevaattoritornin ja Tullipakkahuoneen välisellä ranta-alueella kelluvan terassipaviljongin toteuttamiseksi 15.2...
tonttihaku_jenni_tuliniemi_netti.jpg
19.8.2016
Tervetuloa hakemaan omakotitonttia Vaasan kaupungilta! Syksyn 2016 uusien omakotitalotonttien haku järjestetään 22.8. - 9.9.2016. Haettavana on 30 omakotitonttia Länsiniityn alueelta. Tontit ovat...
Vaasan kaupunki luovuttaa pääosan uusista tonteista julkisella haulla (1-2 kertaa vuodessa) kiinteään, etukäteen määrättyyn hintaan. Omakotitontit luovutetaan sekä myymällä että vuokraamalla.
Tältä sivulta löydät tietoa vapaana olevista yritystonteista.
Kiinteistönmuodostus-yksikkö hoitaa kaupungin asemakaava-alueella olevien kiinteistöjen lohkomiset ja muut kiinteistötoimitukset.
Kiinteistötoimi hoitaa Vaasan asemakaava-alueilla sijaitsevien tonttien lohkomiset.
Vaasan kaupungin karttatuotannosta vastaa teknisen toimen kiinteistötoimi. Palvelemme kaikissa kaupunkialueen karttoihin liittyvissä asioissa.