Olet täällä

  • Vihannekset

Tietoa kaupungista

Ruokapalvelut toisella asteella

Vaasan Ruokapalvelut toimii palveluntuottajana kolmessa toisen asteen keittiössä. Lounasravintola Appetito toimii VAMIA:n Palvelut yksikössä Ruutikellarintiellä, Lounasravintola Melinda VAMIA:n Tekniikka yksikössä Sepänkyläntiellä ja Campus Lykeionin keittiö palvelee Vaasan Lyseon lukion ja Vasa Gymnasiumin oppilaita ja henkilökuntaa Kirkkopuistikolla.

Jokainen suomalainen lukion ja ammatillisen perusasteen opiskelija voi Suomessa nauttia maksuttoman kouluaterian. Vaasan Ruokapalveluissa ollaan ylpeitä siitä, että opiskelijoille tarjottava ruoka valmistetaan itse.

Keittiössä paikan päällä alusta loppuun saakka tehdään kaikki laatikot, perunasose, kastikkeet, padat ja keitot. Jonkin verran käytetään valmistuotteita, näitä ovat lähinnä pihvit ja kalaleikkeet. Kasvisruokapäiviä on kuuden viikon kiertävällä listalla kaksi, silloin toisen asteen keittiöillä on tarjolla kaksi vaihtoehtoa. Leipä ja kahviotuotteet tulevat lähileipomosta. Kaikki käyttämämme liha- ja maitotuotteet ovat aina kotimaisia.

Toisen asteen ruokalista (www.teese.fi)
 

Vaasan Ruokapalvelut on yhtiöitetty 1.5.2018 alkaen osaksi TeeSe BOTNIA Oy AB -yhtiötä. Uusi nettiosoitteemme on   www.teese.fi

 

Muista myös nämä!