Olet täällä

Koe Vaasa

Kaupunginorkesterin kannatusyhdistys BRAVO!

BRAVO! on Vaasan kaupunginorkesterin kannatusyhdistys, joka on perustettu 1994. Jäseniä on tällä hetkellä n. 150 hlöä.

Yhdistyksen tarkoituksena on luoda ja ylläpitää yhteyksiä konserttiyleisön ja Vaasankaupunginorkesterin välillä, tukea kaupunginorkesterin toimintaa ja edistää konserttimusiikin harrastamista.

BRAVO! järjestää esitelmä- ja keskustelutilaisuuksia, harjoittaa julkaisu- ja tiedotustoimintaa, pitää  arpajaisia sekä vastaanottaa lahjoituksia ja testamentteja.

BRAVO!:N hallitus

 

Marjatta Larimo, puheenjohtaja 
Marion Lepistö, varapuheenjohtaja

Anna Härmä, sihteeri
Elina Salmi, jäsenrekisterin hoitaja
Kimmo Rantala, rahastonhoitaja
Asko Martikainen
Merja Tikkanen
Ulla Luhta

Varajäsenet:

Päivikki Turunen
Kaisa Virtanen

 

BRAVO!:N TOIMINTA
 

Varojen keruu

Viimeisimmät rahankeruut on toteutettu tuottamalla kaksi draamallista kuvaelmaa. Molemmat ovat olleet suurmenestyksiä sekä taiteellisesti että rahallisesti. Ainon ja Jannen matkassa perustuu Sibeliusten pariskunnan kirjeenvaihtoon ja Tule armaani kätes’ mulle anna -näytelmä Toivo ja Alma Kuulan elämäkertateoksiin. Molempien esitysten aiheet liittyvät taiteilijapariskuntien elämään Vaasassa ja muualla Pohjanmaalla.

Ulkopuolisilta tahoilta (erilaiset säätiöt ja rahastot) on aktiivisesti haettu rahoitusta ystäväyhdistystoimintaan. Bravo!:n avustuksella on järjestetty useita juonnettuja taidemusiikkikonsertteja päiväkoti-ikäisille. Lasten korvat ovat kuunnelleet niin Klamia, Stravinskyä kuin Einojuhani Rautavaaraakin. Lisäksi olemme esitelleet asiantuntijoiden avulla musiikin eri tyylisuuntia, teoksia ja soittimia sekä haastatelleet muusikoita.

Varojen keruu käynnistyi alkujaan akvarelliarpajaisilla, jossa voittona oli arvokas Nandor Mikolan Carmen -teos. Nk. ”soittajien orjamarkkinoilla” on järjestetty yhteistyössä eri yritysten kanssa esiintymisiä soittajille ja soitinryhmille. Aika ajoin järjestetään myyjäisiä sekä yhdistyksen matkoilla leikkimielisiä arpajaisia. Kassaa on kartutettu myös useilla kotikonserteilla.

Musiikkimatkat

Toteutamme vuosittain oopperamatkoja mm. Tampereen Oopperaan. Muita musiikkimatkakohteita ovat olleet Helsinki, Turku, Pori sekä Lahti. Kamarimusiikkia olemme käyneet kuuntelemassa Naantalissa ja Kokkolassa.  Matkat ovat suosittu jäsenistöä yhdistävä tapahtuma. Vuosittaisiin musiikkimatkoihin liitetään aina taidenäyttely- ja museokäyntejä sekä muuta kulttuuria.

Jäsenedut, jäsenkortti ja tiedotus

Konsertti-iltoina päivystämme konserttipaikalla. Olemme jäsenten saatavilla molemminpuolisen tiedonkulun varmistamiseksi ja kuittaamme konserttikäyntejä jäsenkortteihin. Joka viidennen konsertin bravolainen saakin nauttia maksutta. Infopiste on myös oiva tilaisuus ja näkyvä paikka hankkia uusia jäseniä. Tiedotusta hoidetaan myös jäsenkirjein neljä kertaa vuodessa. 

Tapaamiset ja stipendit

Vietämme orkesterin ja jäsenten kesken vuosittain yhteisen Glögi-illan tai vaihtoehtoisesti kohotamme kuohuviinimaljat vapun aikoihin. Tilaisuuksissa on jaettu muusikoille tai soitinryhmille kannustusstipendejä.

Orkesteri-illallinen

Vuodesta 2008 olemme ottaneet käyttöön uuden vuosittaisen tapahtuman: tarjoamme orkesterilaisille illallisen, jonka yhteydessä Bravo! ojentaa Valopilkku-palkinnon orkesterin itse keskuudestaan valitsemalle, vuoden aikana ”kunnostautuneelle” muusikkotoverilleen.

 

BRAVO!:N JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Vaasan kaupungintalolla pidettävien konserttien yhteydessä olevassa palvelupisteessämme tai ottamalla yhteyttä:

Jäsenrekisterin hoitaja Elina Salmi  
p. 050-582 2864
elina.salmi(at)netikka.fi 

Sihteeri Anna Härmä 
p. 050-540 8841
annavaasasta(at)gmail.com

tai muut hallituksen jäsenet

Jäsenmaksu 18 € / vuosi, pariskunnat 28 €

Tilinumero jäsenmaksun maksamista varten:
FI26 3131 3002 3854 82

Liity jäseneksi (lomake)