Ohita valikko

Kaveriporukan kaupunkiloma

Kaveriporukan kaupunkiloma  

Jos kovalevy korvien välissä kaipaa buuttausta, haali kaverit kasaan ja lähde ottamaan Pohjanmaan iltaelämä haltuun. Kun samassa reissussa yhdistyvät Ruotsin-risteily, ravintolat ja pilkkuun saakka juhliminen, voit olla varma, että arkeen on ihana palata.

Tarpeeksi iso (ja sopivan pieni) shoppailuun

Ostosten tekoon Vaasa on juuri sopivan kokoinen. Tarpeeksi iso tarjoamaan niin erikoisliikkeitä, kirpputoreja, ketjuliikkeitä kuin ostoskeskuksiakin. Ja juuri tarpeeksi pieni siihen, että keskustan voi ottaa helposti haltuun kävellen. Idylliset kahvilat ja toistasataa ravintolaa takaavat, että ostosten lomassa pidetyt tauot hellivät kaikkia aisteja. Koe kaupunki ja sen ainutlaatuinen keskusta.

Shoppailua ja second hand -löytöjä

Vaasan torin laidalla sijaitseva kauppakeskus Rewell tuo yhteen niin muodin kuin ruoan ja juoman ystävät. Kun shoppailuväsymys iskee, on aika istahtaa nauttimaan Rewellin runsaan ravintolatarjonnan herkuista. Kevään aikana järjestetään sunnuntaisin Rewell goes 2nd hand -tapahtuma, jossa voi tehdä uniikkeja löytöjä.

Rewell | Ylätori, Vaasa | Etäisyys torilta 10 m | Tutustu liikkeisiin ja tarjontaan 

Leffaan vai keikalle? Ota molemmat.

Tapahtumia, keikkoja, elokuvia, teatteria, stand upia – tätä kaikkea voit kokea monipuolisessa Ritzissä. Nostalgisessa 1950-luvun elokuvateatterissa katsot tuoreita laatuelokuvia tai vanhempia klassikoita. Jos haluaisit taas nauttia livemusiikista tai muista tapahtumista, kannattaa tutustua tapahtumakalenterin tarjontaan. 

Ritz | Kirkkopuistikko 22 A, Vaasa | Etäisyys torilta 350 m | Tutustu tarjontaan ja osta lippuja 

Ruoka juhlijan tiellä pitää

Huvittelijankin on hyvä välillä pysähtyä tankkaamaan vatsansa täyteen, jotta jaksaa painaa aamuun saakka. Onneksi kaupungin ytimessä riittää valinnanvaraa niin laadun kuin määrän ystäville, joten ilta ei ainakaan tyssää tyhjän vatsan jälkiseuraamuksiin.  Tutustu kaupungin laajaan ravintolatarjontaan 

Ilta voitonjanoisille

Peli-ilta ystävien kanssa? Kyllä kiitos! Tunnelmallinen biljardisali tarjoaa loistavat puitteet pool-biljardi- tai snooker-otteluun. Uppoa lautapelien maailmaan tai kisaile dartsissa – tietysti kylmä juoma käden ulottuvilla. 

The Club Billiard | Rauhankatu 22, Vaasa 2. krs | Etäisyys torilta 300 m | Katso tapahtumat ja aukioloajat 

Panimoravintola Bock’s starttaa onnistuneen illan

Keskieurooppalaista tunnelmaa henkivä pienpanimo-gastropub Bock’s sopii sekä
1) yhden tuopin kohteeksi ravintolakierrokselle että
2) pidemmän kaavan (palaveri + ruokaa + juomaa + saunomista = oho, kello on jo vaikka mitä) mukaan.

Bock’s Corner Brewery | Gerbyntie 16, 65230 Vaasa | Etäisyys Vaasan torilta 2,7 km 

Seuraava pysäkki – Ruotsi!

Risteily, jossa niin matka kuin määränpää häikäisevät. Neljän tunnin matkan aikana Wasalinen laiva M/S Aurora Botnia lipuu kauniin Merenkurkun läpi, ja ehdit taatusti shoppailla ja herkutella. Ruotsin puolella pääset tutustumaan uuteen kaupunkiin ja sen sykkeeseen. 

Wasalinen terminaali | Laivanvarustajankatu 6, Vaasa | Etäisyys Vaasan keskustasta 3,2 km | Tutustu monipuolisiin talvilomatarjouksiin ja varaa risteily 

Päivä jatkuu pikkutunneille saakka

Aika vaihtaa verkkarihousut farkkuihin ja heittää korkkarit kattoon! Vaasan yöelämässä riittää valinnanvaraa: suuntaatteko kaupungin suosituimpaan yökerhoon, josta moni on löytänyt elämänsä rakkauden vai rennompiin pubikarkeloihin, joissa kielikylpyä tarjoaa kaupungin kansainvälinen opiskelija- ja energiaklusteri? Tsekkaa koko bailupaikkatarjonta.

Yövy ytimessä

Kun haluat nauttia kaupungin sykkeestä myöhään iltaan tai jopa yöhön saakka, kannattaa hotelli valita aivan keskustan ytimestä. Kun menojalka ei enää vipata, on ihanaa kömpiä hotellin pehmeisiin lakanoihin.  

Nostoja palvelutarjonnasta

Peltileipä HILDA

Niska - Hovioikeudenpuistikko 13, Vaasa

Hilda - Oma tomaattikastike, Ålands mejerietin juustosekoitus, punasipulia, vuohenjuustoa, uunissa kypsytetty punajuuri, hunaja ja rukola.

Varaa paikka Kyrön tislaamokierrokselle

Kyrön vierailukeskus - Oltermannintie 6, Isokyrö

Lähde rukiiselle seikkailulle Isoonkyröön ja kuule Kyrön mieleenpainuva tarina. Kierroksen jälkeen ohjattu tasting vie sinut paitsi makumatkalle, myös tarinoiden äärelle.

Herkullinen menutarjous!

Stefan's Steak House - Kauppapuistikko 15, Vaasa

Tarjoamme 3-ruokalajin menun hintaan 50€/hlö. Varaa pöytä etukäteen ja hyödynnä tarjous. Katso lisätiedot kotisivuiltamme. Tervetuloa!

Lue myös