Ohita valikko

Kesäloma 2023 Vaasan seudulla

Varmista huoleton kesäloma 2023 – kesän reissukohteet löytyvät Vaasan seudulta

Kutkuttavatko tänä kesänä rantaloma, huoleton pakettimatka vai sporttinen aktiiviloma? Vaasan seutu on kotimaan paras vastine ainakin Rivieralle, Berliinille, Wienille – ja oikeastaan kaikille muillekin lomakohteille, joita keksittiin.  

Keräsimme kohteet valmiiksi, joten teidän tarvitsee vain valita suosikkinne ja pakata laukut. Lähde viettämään rentouttavaa viikonloppua tai kauan kaivattua lomaviikkoa Vaasan seudulle! 

Perheiden helppo pakettimatka

Lomareissun suunnittelu lievästi sanottuna vaativalle kohderyhmälle on epäkiitollista hommaa. Onneksi sellainen on valmiina yhden klikkauksen päässä.

Klikkaa ratkaisuun

Rantaloma kuin Rivieralla

Unohda arjen kiireet ja köllähdä auringon lämmittämälle rantahiekalle. Biitsielämän lisäksi tarjolla sopivasti säpinää ja drinkkejä auringonlaskun aikaa.

Kohti rantaelämää!

Pohjanmaan boheemi Berliini

Kaupunki on täynnä kulttuuria, edullista second handia, upeita ravintoloita ja kivoja putiikkeja. Ota haltuun kartan kanssa tai eksy turvallisesti.

Aloita viikonloppureissu täältä

Keskieurooppalainen kaupunkiloma käden ulottuvilla

Ei Wieniinkään pitkä matka ole, mutta meille on silti lyhyempi. Ota kaupunki kansainvälisine ilmapiireineen, vehreine puistoineen ja historiallisine kortteleineen haltuun kävellen.

Ota suunta kohti Wi…. siis Waasaa

Villi länsi seikkailuineen odottaa

Vaasan seudun kesytön puoli paljastuu, kun kaupunki jää taakse. Mikään yritysidea ei ole näillä main liian erikoinen toteuttavaksi, mikä näkyy eksoottisessa elämystarjonnassa.

Ratsasta peltihevosella kohti auringonlaskua

Aktiiviloma maalla, merellä ja ilmassa

Sporttinen matkailija löytää Vaasan seudulta elämyksiä, jotka nostattavat sykettä ja jalat irti maasta – mutta niin, ettei kotiin jäävien tarvitse olla sydän syrjällään.

Uusiin aktiviteetteihin

Kesän kuumimmat

Kesän parhaat vinkit ja tarjoukset

Nostoja palvelutarjonnasta sekä houkuttelevimmat tarjoukset.

Lue lisää

Huoletonta pysäköintiä Vaasan Toriparkissa

Pääset yhdellä pysäköinnillä kaikkien keskustan palvelujen äärelle. Yli 800 paikkaa takaavat, että pysäköinti on mukavaa joka säällä.

Toriparkin sivuille

Vaasan seudulle on helppo matkustaa

Vaasa sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, ja meille on helppo saapua läheltä ja kaukaa.

Lue lisää

Vaasan seutu - monta kohdetta samalla kertaa

Vaasan seudulla yhdistyvät rannikon ja Pohjanmaan parhaat puolet, tarinat ja erikoisuudet.

Lue lisää

Vinkkilistat

Kokosimme tälle sivulle parhaat vinkkilistat, joista on varmasti iloa, kun etsit uusia matkakohteita tai elämyksiä Vaasan seudulta.

Lue lisää

Sinua saattaa myös kiinnostaa