Ohita valikko

Aktiiviloma maalla, merellä ja ilmassa

Jos loma maistuu mielestäsi parhaalta silloin, kun siinä on pieni vaaran sivumaku, löysit oikeaan paikkaan. Adrenaliini pääsee varmasti valloilleen kajakissa avomerellä tai pystysuoran seinämän huipulla. Loman kuuluu kuitenkin olla huoleton niillekin, jotka jäivät kotiin tai rannalle, joten voimme vakuuttaa, että meillä extreme sopii kaikille eikä sitä harrasteta turvallisuuden kustannuksella.

Omin voimin vesille

Tervetuloa Vaasan Kajakkivuokraukseen! Haluatko kokea upean luonnon ja kauniin saariston läheltä? Meiltä voit vuokrata kajakin ja lähteä tutkimaan Vaasan ympäristön kauniita maisemia omassa tahdissasi. Lähtöpaikka löytyy vain muutama kortteli torilta, mutta voi myös olla metsähallituksen ylläpitämän Vargiksen retkeilykohde Raippaluodossa. Ota ystävä tai perhe mukaan ja vietä unohtumaton päivä merellä.

Vaasan kajakkivuokraus | Kruunumakasiininpuisto, Rantakatu, Vaasa | Etäisyys torilta 1,5 km

Tankkaustauko veden äärellä

Jos merta ei malta päästää silmistään ruokailunkaan ajaksi, Berny’s on oiva vaihtoehto. Raippaluodon sillan kyljessä sijaitsevasta ravintolasta on helppo suunnata saaristoseikkailulle, kun vatsa on ensin täytetty. Laajalta ruokalistalta löytyy varmasti sopiva vaihtoehto jokaiseen ruokavalioon ja mielitekoon. 

Berny’s Cafe & Restaurant | Raippaluodontie 2, Mustasaari | Etäisyys Vaasan keskustasta 17 km

Saaristo haltuun risteilyllä

Raippaluodon sillan kupeesta starttaavat risteilyt ovat oivallinen tapa tutustua maailmanperintöalueeseen ja Merenkurkun saaristoon. M/S Corinan turvallinen kyyti kuljettaa sinut läpi mutkikkaan saariston – voit vain nauttia kyydistä ja katsella maisemia! Reitin aikana näet saariston karua maisemaa, mökkejä, kapeita salmia sekä Strömsön huvilan.

M/S Corinan lähtö satama | Raippaluodontie 2, Raippaluoto | Etäisyys Vaasan keskustasta 17 km | Varaa risteily ja katso reittkartta

Tutkimusmatka ainutlaatuisiin maisemiin

Merenkurkun saaristo on maailman paras paikka ihmetellä jääkauden aikaansaamaa maankohoamista. Saariston kesä on kaunis – koe se vierailemalla näköalatorni Saltkaretissa, vaella Fort Sommarön maastossa, Västerön vaellusreitillä Maksamaalla tai jollain muulla saariston lukuisilla luontopoluilla. 

Opas näkötornissa

Vierailu Merenkurkun helmessä Bergössä on elämys ympäri vuoden. Vaikka saari sijaitsee vain 10 minuutin lossimatkan päässä mantereelta, on tunnelma aivan kuin toisesta maailmasta. Lue Bergö – saaristoretki melkein ulkomaille.

Maailmanperintöportti ja Raippaluodon silta | Replotvägen, Mustasaari | Etäisyys Vaasan keskustasta 17 km

Lue myös: Suomen ainoa luonnonperintökohde kutsuu seikkailuun 

Jalat irti maasta

Kun vesiseikkailut on nähty ja koettu, on aika nousta yläilmoihin. Wasa Up -kiipeilykeskuksen seinillä viihtyvät niin aloittelijat kuin aktiiviharrastajatkin. Ammattitaitoinen henkilökunta opastaa mielellään tämän hauskan lajin saloihin.  

Wasa Up | Rantakatu 2, Vaasa | Etäisyys torilta 1,2 km

Kun on aika levätä

Aktiiviurheilijoidenkin on tärkeää levätä riittävästi. Majoitusvaihtoehdoissa riittää valinnanvaraa. Pihistäisikö vai panostaisiko? 

Kurkkaa kaikki Vaasan seudun majoitusvaihtoehdot

Vinkit ja tarjoukset

Kesän kaupunkimajoitus etuhintaan -10% koodilla "GREEN10"

GreenStar Hotel - Myllykatu 17, Vaasa

Nauti kesän kaupunkimajoituksesta etuhintaan koodilla "GREEN10".

Vieraile Pläkkyrimuseossa

Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa - Rewell Kauppakeskus

Tule hakemaan vauhtia Vaasan greeniltä luonnon helmassa. Majoittuessasi keskustassa tasokkaassa Original Sokos Hotel Vaakunassa, kaikki palvelut ovat ympärilläsi.

Lue myös