Ohita valikko

Perheiden helppo pakettimatka

Tarjolla viiden tähden luksusloma lapsiperheille:  

⭐ valmiiksi mietityt aktiviteetit  

⭐ jonkun toisen laittama ruoka  

⭐ nähtävyydet, joista sekä taapero että teini saavat jotain irti 

⭐ lyhyet välimatkat 

⭐ lapsiin tottuneet paikalliset

Historian hurinaa

Historiallisiin menopeleihin on helppo ihastua – varsinkin, kun ne esitellään kiinnostavasti ja informatiivisesti. Vaasan Auto- ja moottorimuseossa on yli 100 ajoneuvoa eri aikakausilta: esimerkiksi antiikkisia autoja, moottoripyöriä ja traktoreita.  

Vaasan Auto- ja moottorimuseo | Myllykatu 18 B, 65100 Vaasa | Etäisyys kauppatorilta 1 km

Huviretki Härmään

PowerPark on yksi Suomen suosituimmista huvipuistoista, joka tarjoaa huvia ja jännitystä kaikenikäisille. Puistossa on yli 40 erilaista laitetta ja aktiviteettia, kuten huimia vuoristoratoja, vauhdikkaita vesiliukumäkiä, karting-rata ja paljon muuta. Härmään ajelee Vaasasta tunnissa. 

PowerPark | Puistotie 3, Härmä | Etäisyys Vaasasta 80 km

Eläinystävät odottavat

Ähtäri Zoossa pääsee tutustumaan yli 60 eläinlajiin eri puolilta maailmaa. Eksoottiset pandakarhut, lumileopardit ja pikkupandat ovat luonnollisesti puiston vetonauloja. Useimmat meistä eivät ole nähneet ilveksiä, karhuja ja mäyriä, vaan ainoastaan lukeneet näistä oppikirjojen sivuilta – vaikka ne metsissämme asuvatkin. 

Ähtäri Zoo | Karhunkierros 150, Ähtäri | Etäisyys Vaasasta 164 km 

Tutustu koko Ähtärin tarjontaan varaa kätevästi osoitteesta: www.visitahtari.fi

Ilmaista iloa

Kaikki kiva ei suinkaan ole maksullista, sillä Vaasassa on monia upeita ulkoleikkipaikkoja, jotka tarjoavat isommille ja pienemmille lapsille paljon iloa ja takuuvarmasti leikkikavereita. 

Massiiviselta laivarakennelmalta kutsumanimensä saanut Laivapuisto on täynnä huvituksia niin lapsille kuin aikuisillekin. Lapsia liikuttavat monipuolisen leikkipuiston välineet kiipeilytelineistä jousikeinuihin ja hiekkalaatikoista soittimiin. Aikuiset voivat sillä välin reippailla ulkokuntoiluvälineissä, verestää lentopallotaitojaan tai istuskella kerrankin rauhassa aloillaan puistonpenkillä kesäpäivästä nauttien. 

Ilmakuva Vaasan skeittipuistosta

Hieman vanhemmat lapset viihtyvät koko päivän aivan vieressä olevassa noin 1000  neliömetrin kokoisessa skeittipuistossa. Löydä nämä puistot kartalta.

Entisaikojen elämää

Stundars on elävä museo, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua suomalaiseen maalaiselämään ja kulttuuriperintöön. Kävijät pääsevät vierailemaan vanhoissa taloissa ja rakennuksissa, joissa on autenttisesti sisustettuja huoneita ja esineitä menneiltä ajoilta. Stundarsin museoalueella voit seurata käsityöläisten työtä ja ostaa käsin tehtyjä tuotteita käsityöläispuodista. Alueelta löytyy myös kahvila. 

Stundarsin ulkoilmamuseo | Stundarsintie 5, Sulva | Etäisyys Vaasan keskustasta 15 km

Hoksottimien kesätreeni

KvarkenEscape on jännittävä ja adrenaliinintäyteinen pakohuonepeli. Pääset ratkaisemaan mysteerejä ja tekemään yhteistyötä joukkueesi kanssa, kun yrität paeta huoneesta ennen ajan loppumista. Kvarken Escape tarjoaa useita erilaisia teemoja, joista voit valita suosikkisi. Pelin haastavuustaso on mukautettavissa, joten se sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille. 

KvarkenEscape | Vallgrundvägen 78A, Replot  | Etäisyys Vaasan keskustasta 23 km

Nyt pää tyynyyn!

Kesäseikkailujen päätteeksi on parasta kömpiä puhtaisiin valkeisiin lakanoihin. Pienten kanssa matkatessa sitä arvostaa helppoutta, lapsiystävällistä palvelua ja keskeistä sijaintia.  

Original Sokos Hotel Vaakuna Vaasa | Kauppakeskus Rewell 101, Vaasa | Etäisyys kauppatorilta 10 m

Original Sokos Hotel Royal Vaasa | Hovioikeudenpuistikko 21, Vaasa | Etäisyys kauppatorilta 150 m 

Tarjoukset ja vinkit

Päiväristeily Uumajaan

Wasaline, Vaasa-Umeå-Vaasa

Ulkomaanmatka on lähellä! Ota irtiotto arjesta Aurora Botnian 8 tunnin päiväristeilyllä tai vietä päivä kulttuurikaupunki Uumajassa.

Vietä hauska päivä Ähtäri Zoossa!

Ähtäri Zoo - Karhunkierros 150, Ähtäri

Yhdellä lipulla näet kolme kohdetta: eläinpuiston, pandatalon ja kotieläinpihan. Tänä vuonna vietämme 50v juhlavuotta!

Lue myös