Ohita valikko

Upeimmat pikkujoulut 2021 juhlitaan Vaasassa

Aika vaihtaa verkkarihousut farkkuihin ja heittää korkkarit kattoon! Vaasa houkuttelee työ- ja kaveriseurueita pikkujoulujen viettoon laadukkaalla ravintola- ja elämystarjonnallaan. Vietä aktiivinen iltapäivä ja fiini ilta oman porukan kesken ja kallista lopuksi pää hotellihuoneen pehmeälle pielukselle.

Tutustu paikallisten juhlajärjestäjien suunnittelemiin upeisiin juhlapaketteihin, joista jokainen seurue löytää takuulla omansa. Tarjolla sesonkiin sopivia, suussasulavia herkkuja, upeita merimaisemia sekä kutkuttavia kokemuksia.

Kerää siis kasaan porukka, jolta tiedät hauskanpidon onnistuvan, ja lähde viettämään unohtumattomia pikkujouluja Vaasaan! 

Pidämme hyvää huolta omasta ja toistemme terveydestä, joten tulethan juhlimaan ainoastaan terveenä ja rokotettuna. 

Parhaat pikkujouluvinkit

Herkkulahjat henkilökunnalle

Liisa Koski, Kauppapuistikko 12

Kauniit lahjapaketit täynnä laadukkaita herkkuja. Katso valmiita lahjaehdotuksiamme osoitteessa liisakoski.com, otsikosta ”JOULU 2021”

Pikkujoulut Butcher & Bankerissa!

Butcher & Banker, Vaasanpuistikko 18 C, Vaasa

Nyt on aika teurastaa tylsyys - varaa Butcher & Bankerin club-osa yksityistilaksi ja järjestä meillä unohtumattomat pikkujoulut!

Joulu Strampenilla!

Strampen, Rantakatu, sisäsatama

Strampenin perinteinen joulupöytä on katettuna 25.11 - 22.12. Tulkaa nauttimaan!

Elämys-pikkujoulut! Ohjelmapaketit sis. ruokaa ja juomaa.

The Club Billiard, Rauhankatu 22, 2.krs.

Illallinen upeassa Lounge-tilassa, jossa oma baaritiski. Lisäksi hauskaa ohjattua ohjelmaa.

Tiiminrakennusta Out of Corona 2021 tapaan!

Wasa Up, Rantakatu 2

Aika potkia tomut kengistä koko tiimin voimin! Suositussa team building -paketissa kierretään Amazing race -tyyppisesti rasteja, joilla viihtyy niin rauhallinen tuumija kuin vauhdikas puuhaaja. Voit yhdistää pakettiin myös saunan ja ruokailun!

Perinteinen Joululounas upeissa puitteissa!

Villa Sandviken, Hietalahdenpuistokuja 4

Ihania jouluisia makuja sekä kattava jälkiruoka valikoima. 34€

Joulun parhaisiin herkkuhetkiin, Bank ja Pocket

Bank & Pocket, Hovioikeudenpuistikko 11, 65100 Vaasa

Herkulliset ja tunnelmalliset joulujuhlat Bankin kabineteissa Kurtenia sali max. 45 hlö. Museo kabinetti max. 16 hlö. Bank kabinetti max. 12 hlö.

Hotelliyö kruunaa pikkujoulut

Green Star, Myllykatu 17, 65100 Vaasa

Juhlan jälkeen käperrytään pehmeisiin lakanoihin. GreenStar Hotel Vaasasta saat huoneet myös ryhmille pikkujouluihin. Varaa hintaan 69€/yö koodilla PIKKUJOULU69. Varausaika 29.10-20.12.2021 (ei voimassa tapahtumien aikana, rajoitettu saatavuus)

Paremmat pikkujoulut -Scandic Vaasa

Scandic Vaasa, Rosteninkatu 6

Paremmat pikkujoulut odottavat! Räätälöimme pikkujoulut juuri tarpeesi mukaan. Ota yhteyttä ja suunnitellaan onnistunut tilaisuus teille.

Rosson pikkujoulu on katettu!

Rosso, kauppakeskus Rewell, 101

Viekö vege kielesi? Maistuuko merellinen? Vai kutkuttaako karitsa? Rosson pikkujoulumenuista sekä sinä että ystäväsi löytävät omansa.

SKY, upea juhlatila Vaasan kattojen yllä!

Sky Bar & Terrace, kauppakeskus Rewell, 101

Skyn rennossa lounge miljöössä viihdyt takuulla ja täällä järjestät onnistuneet pikkujoulut, syntymäpäivät, kutsuvierastilaisuudet ja illanvietot! Istumapaikkoja löytyy sisätiloista 55 henkilölle, cocktailtilaisuutena tilaan mahtuu 100 henkilöä.

Paremmat pikkujoulut Scandic Waskiassa

Scandic Waskia, Lemmenpolku 3

Paremmat pikkujoulut odottavat! Monipuoliset juhlatilat, pikkujoulukauden hauskin ohjelma sekä herkulliset tarjoilut kruunaavat illan. Juhlaan voit yhdistää kätevästi myös majoituksen saman katon alla. Räätälöimme pikkujoulut juuri tarpeesi mukaan.

Kaupungin viilein pikkujoulu

Ravintola VENN, Kauppakeskus Rewell 101

Ystävät, suksikaa porukalla VENNiin! Varaa kaupungin viilein pikkujouluilta VENNin talviterassilta omalle jengille yksityiskäyttöön.

Jouluksi tunnelmalliseen Bock's joulumaahan!

Bock's Corner Brewery, Gerbyntie 16

Vietä lounas, illallinen, yksityistilausuus Bock'sin tunnelmallisessa miljöössä.

Joulun makuja Hotel Valloniassa

Hotell Vallonia, Keskustie 3, Mustasaari

Tervetuloa suureen ravintolaamme. Oli ryhmänne iso tai pieni, niin toteutamme joulujuhlatoiveenne. Lisäksi suosittu joululounaamme on tarjolla ma-pe 13.-23.12 ja joulubrunssi 18.12.

Tunnelmallista ja maukasta joulua Gustav Wasassa

Raastuvankatu 24

Varaa tunnelmalliset pikkujoulut meiltä, paikallista maukasta ruokaa ja mukavaa, ammattitaitoista palvelua. Meiltä löytyy erilaisia kabinetteja eri kokoisille ryhmille. Ole yhteydessä niin järjestetään yhdessä teille parhaat juhlat!

Perinteistä joulutunnelmaa Segliksellä

Vaskiluoto, Niemeläntie 14

Varaa pikkujoulut yksityisenä Segliksellä. Tilaa on jopa 120 henkilölle. Voimme tarjota joko perinteistä joulupöytää tai räätälöidä 3- tai 5 ruokalajin illallinen toivomuksien mukaan! Joululounas tarjolla pari viikkoa ennen joulua.

Varaa oma tila joulujuhliin!

FAROS Restaurant Ship & FYR, Sininen tie 1

Varaa oma tila syys- ja joulujuhliin! Laivan ruokasali: 15-60 henkilöä - FYR 30-70 henkilöä

Pöytiin tarjoiltava joulupöytä

Restaurant HEJM, Sininen tie 1

Viime vuoden menestyksen ansiosta jatkamme tänäkin vuonna pöytiin tarjoiltavalla joulupöydällä, jossa kaikki annokset tarjoillaan pöytään. Tule nauttimaan perinteisistä joulumauista uniikissa paketissa.

Amarillon The Table – Viihdyttävin pöytä pikkujouluihin!

Amarillo, Vaasanpuistikko 18 C, Vaasa

Tulta, savua, yllätyksiä - viihdyttävin pöytä, jonka olet koskaan kokenut! The table on 6-10 hlö pikkujoulupöytä, joka on itse koettava.

Ota yhteyttä - suunnitellaan yhdessä teille sopivat juhlat!