Ohita valikko
piktogrammi

Lipunmyynti

NetTicket

Vaasan kuorofestivaalien kaikki liput löytyvät myynnissä verkosta:
www.netticket.fi 

Studio Ticket

Lippujen ennakkomyynti Vaasassa, Rewell Center
Puh.
+358 (0)700 96 525
(1€/min+pvm)

 

Kaikukortti

Kaikilla on oikeus nauttia kulttuurista, vaikka oma taloudellinen tilanne olisikin hyvin tiukka. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja kulttuuripalveluihin. Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä.

Kaikukortti

Vaasan kuorofestivaalit on mukana Kaikukortti-toiminnassa. Jos sinulla on Kaikukortti, voit varata ja lunastaa maksuttoman pääsylipun itsellesi Vaasan kuorofestivaalien konsertteihin.

Voit hankkia Kaikukortilla maksuttomia pääsylippuja myös alle 16-vuotiaille perheeseesi kuuluville lapsille samaan esitykseen, johon olet itsekin osallistumassa.

Varaa lippusi ja tule sellaisena kuin olet!

Kaikukortti-lippuja myönnetään per esitys korkeintaan 5 % katsomopaikkojen määrästä, joten suosittelemme varaamaan liput ennakkoon. Lippuja voi varata sähköpostitse osoitteesta info@vaasachoirfestival.fi tai festivaalitoimistosta kaupungintalon toisesta kerroksesta festivaalin aikana. Ilmoitathan varauksen yhteydessä Kaiku-korttisi numeron. Varatut liput voi lunastaa festivaalitoimistosta viimeistään 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Lunastuksen yhteydessä esitä Kaikukorttisi sekä henkilöllisyys-todistuksesi. Huom! Kaikukortti ei käy Netticket.fi-verkkokaupassa.