Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle Takaisin Vaasan kaupunginteatterin etusivulle
Kauneimmat joululaulut | Vaasan kaupunginteatteri

10.12.2020

Kesto: ~1h (ei väliaikaa)

Romeo-näyttämö

Kaikki liput 5 €. Liput vain teatterin lippukassalta.

Vierailu: Kauneimmat Joululaulut

Kauneimmat Joululaulut kajahtavat ympäri Suomen tänä jouluna jo 48. kerran. Suomen suurimmasta vuosittaisesta musiikkitapahtumasta on muodostunut jouluperinne, joka kerää vuosittain noin miljoona suomalaista laulamaan yhdessä. Kauneimpia Joululauluja lauletaan kirkkojen lisäksi muun muassa kuppiloissa, kauppakeskuksissa ja kouluissa. Joulunajan rakastetuin yhteislaulutapahtuma Vaasan kaupunginteatterissa 10.12.

Kauneimmat Joululaulut tekee hyvää!

Jouluun kuuluu antamisen ilo – niin myös Kauneimpiin Joululauluihin. Kauneimmissa Joululauluissa kerätään vuosittain lahjoituksia Suomen Lähetysseuran työhön heikoimmassa asemassa olevien ihmisten oikeuksien puolustamiseksi. Erityisenä kohteena on lasten syrjäytymisen vastainen työ yli 20 maassa. Työtä tehdään uskontoon, kieleen tai etnisyyteen katsomatta, jotta jokaisella lapsella olisi toivoa ja oikeus parempaan tulevaisuuteen.

Kauneimmat Joululaulut -keräyksen avulla tehdään työtä köyhyyden poistamiseksi sekä ihmisarvoisen elämän ja oikeudenmukaisuuden puolesta. Keräyksen avulla parannetaan kehitysmaiden äitiysterveyttä ja lasten mahdollisuuksia ravintoon, puhtaaseen juomaveteen, turvaan ja koulutukseen. edistetään vammaisten lasten erityisopetusta ja heidän oikeuksiensa toteutumista ja kehitetään myös selviytymiskeinoja ilmastonmuutoksessa.

Kauneimmat Joululaulut on myös keräyskampanja

Kauneimmat Joululaulut on paitsi joulun ajan musiikkitapahtuma, myös yksi Suomen suurimmista hyväntekeväisyyskampanjoista. Viime vuosina kampanjan vuosittainen keräystulos on ollut noin miljoona euroa. Kauneimmat Joululaulut -tapahtumat tekevätkin samalla tunnetuksi Suomen Lähetysseuran ulkomaantyötä. Kauneimmat Joululaulut on osallistujamäärältään ja konseptiltaan kansainvälisesti ainutlaatuinen kirkkojen jouluperinteiden joukossa.

Lue lisää Kauneimmat Joululaulut -kampanjasta Suomen Lähetysseuran sivuilta

Tapahtuman kolehti kerätään lippumuodossa.

Esityksen tiedot

Kauneimmat Joululaulut

Vierailu: 10.12.2020
Esitysajat: klo 18.00 ja 20.00
Kesto: ~1 h (ei väliaikaa)
Näyttämö: Romeo

Liput

Kauneimmat Joululaulut

Kaikki liput 5 €. Tapahtuman kolehti kerätään lippumaksun muodossa.

Liput ja lippuvaraukset vain Vaasan kaupunginteatterin lippukassalta 06 325 3961. Ei nettimyyntiä. Varausten lunastus viimeistään 3 vuorokautta ennen tapahtumaa. Lunastetuilla lipuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Kappalelista

Kauneimmat Joululaulut

Kappalelista julkaistaan myöhemmin.