Takaisin etusivulle Etusivulle
Saikkua, kiitos! | Vaasan kaupunginteatteri

Sunnuntai 26.1.2020 klo 15.00 ja 18.00

Kesto: ~2 h (sis. väliaika)

Romeo-näyttämö

Kaikki liput 30 €. Vain osto.

Vierailu: Saikkua, kiitos!

Ympäri Suomea esitetty, stand up-koomikko Ismo Leikolan ja Kalle Pylvänäisen kirjoittama ilottelu on muutamassa vuodessa kerännyt maanlaajuisesti uskomattoman määrän esityksiä ja yleisöä.

Otto Kanervan ohjaaman esityksen aihe on kaikille suomalaisille tuttu: terveys ja sairaus, terveyskeskukset ja sairaalat, lääkärit, potilaat ja sairaanhoitajat.  Esityksessä irvaillaan lähes kaikelle sairastamiseen liityvälle. Illan aikana selviää, voittaako terveyskeskuslääkäri lääkäreiden suomenmestaruuskilpailut vai korjaako potin Eiran yksityinen plastiikkatohtori. Piipahdamme luomulääkärin vastaanotolla ja kuulemme valepotilaana aktiivisesti toimivan Olavin viimeiset kuulumiset. Sairaalan ylilääkäri ja hänen orkesterinsa Duo Aspirin antaa kaikessa karuudessaan oman mausteensa esitykseen tulkiten Ismo Leikolan jäljittelemättömällä tyylillä tehtyjä lauluja.

Nauru on kaikunut ympäri Suomea ja vähän ulkomaillakin. Loistavat näyttelijät Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen esiintyvät useissa rooleissa nauruhermoja kutkuttavasti. Eikä naurulle tuntuisi olevan loppua.

Kiiruhda siis pikaisesti lippuluukulle. 100 000 katsojaa ei voi olla väärässä tämän naurupommin suhteen!

Esityksen tiedot

Esitysaika: 26.1.2020 klo 15.00 ja 18.00
Kesto: ~ 2h (sis. väliaika)
Näyttämö: Romeo

Kaikki liput 30 €. Vain osto.

Osta liput

Tekijät

Käsikirjoitus: Ismo Leikola ja Kalle Pylvänäinen
Ohjaus: Otto Kanerva
Rooleissa: Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen
Tuotanto: iltama.fi