Ohita valikko

Aikuisten kaupunkiloma

Aikuisten lomalla nautitaan kaupunkielämästä

Onko laatuaika yksin tai yhdessä jäänyt viime aikoina liian vähälle? Tee löytöjä persoonallisista putiikeista ja nautiskele viihtyisissä ravintoloissa – Vaasan seudulta löytyy kaikkea!

Peli-ilta ihmisten ilmoilla

Tunnelmallisella biljardisalilla pääsee pelaamaan biljardia ja snookeria huipputason pöydillä sekä uppoutumaan dartsin ja lautapelien lumoihin virvokkeita nauttien.

The Club Billiard | Rauhankatu 22, Vaasa 2. krs | Etäisyys torilta noin 400 m | Katso tapahtumat ja aukioloajat

Tislaamokierrokselle tarinoita kuulemaan

Kyrön tislaamo ja ravintola on maakuntamatkailun ehdoton ykköskohde! Historiallisella meijerialueella valmistuu maailmankuuluja ja palkittuja ruispohjaisia juomia, ja tilausravintolassa voi maistella vaihtuvia kausimakuja lähialueen raaka-aineista.

Kyrön Vierailukeskus | Oltermannintie 6, Isokyrö | Etäisyys Vaasan keskustasta n. 45 km | Tutustu tarinaan ja varaa elämys

Keskieurooppalaista panimotunnelmaa

Tummaa vai vaaleaa, lageria vai alea? Bock’sin pienpanimon tarjonta vakuuttaa laajuudellaan. Oluiden ja siidereiden lisäksi panimoravintolassa maistellaan muun muassa mehukkaita burgereita.

Bock’s Corner Brewery | Gerbyntie 16, Vaasa | Etäisyys Vaasan keskustasta n. 3 km | Katso valikoima ja aukioloajat

Paikallisia makuja merimaisemissa

Ravintola HEJMin annokset kumartavat Pohjanmaalle: sesongin mukaan vaihtuvissa annoksissa maistuvat seudun parhaat raaka-aineet modernilla otteella. Näyttävässä Kalastuksen talossa Vaasan Kalarannassa majaa pitävä HEJM on niin kaupunkilaisten kuin vierailijoidenkin suosiossa.

HEJM | Sininen tie 1 B, Vaasa | Etäisyys torilta 700 m | Ruokalista, aukioloajat ja tarina

Vaasan rakennuksista huokuu Suomen entisen pääkaupungin arvo

Arkkitehtuurin hieno historia huokuu Vaasan keskustan kortteleissa ja upeat kulttuurikohteet ovat täynnä jännittäviä tarinoita. Koe kaupunki kävellen eri aikakausien arkkitehtien jalanjäljissä tai hyppää menneen ajan kulttuurivaikuttajien maailmoihin. Saatavilla on opastettuja kävelyitä ja omin päin tehtäviä kierroksia. Ja jos jäit ihmettelemään otsikkoa, niin kyllä, Vaasa on toiminut Suomen pääkaupunkina vuonna 1918!
Ilmakuva Hovioikeudenranta

Tutustu Vaasaan kävellen!

Täyden vatsan viereen nukkumaan

Nautiskelupäivän päätepysäkki on puhtaat valkeat lakanat. Majoitusvaihtoehdoissa riittää valinnanvaraa. Pihistäisikö vai panostaisiko?

Nostoja palvelutarjonnasta

Varaa syntymäpäiväjuhlat - tarjoamme kuohuviinit!

The Club Billiard, Rauhankatu 22, 2.krs., Vaasa

Varaa itsellesi tai ystävällesi elämykselliset sytymäpäiväjuhlat niin tarjoamme koko juhlaväelle kuohuviinit!

Ylläty Rewellin Meeting Pointilla!

Rewell, Ylätori, Vaasa

Rewell Meeting Point on kohtaamispaikka kaikille kauppakeskuksen vierailijoille. Sovi treffit kohtaamispaikalle Rewellin kellon alle, skannaa koodi ja osallistu vaihtuviin arvontoihin ja kilpailuihin.

Herkullisia makuja ja käsitöitä kauniissa miljöössä – Vieraile käsityön talossa Loftetissa!

Loftet, Raastuvankatu 28, Vaasa

Taito Shop Loftetista löydät pohjanmaalaiset käsityöt. Nauti maukkaasta lounaasta Ravintola Loftetissa ja ihaile käsitöitä näyttelysalissa. Tämän historiallisen miljöön löydät aivan Vaasan ydinkeskustasta.

City life - koe Vaasa ja sen ainutlaatuinen keskusta

Vaasa

Kaupunkilomaan kuuluvat erottamattomasti ihanat kahvilat ja ravintolat, tarkoin valitut ostokset ja taidemuseot. Vaasassa kaikkialle on lyhyt matka.

Tapahtumia jokaisen makuun!

Vaasan seutu

Vaasan seutu on täynnä tapahtumia, isoja ja pieniä. Valitse tapahtumakalenterista parhaat palat ja viihdy!

Lisää talvitunnelmaa