Ohita valikko

Koko perheen talvilomareissu

Lapset ovat meillä kunniavieraita. Seudulla seikkailu voi alkaa kapteenina risteilyllä tai Merenkurkussa retkeilemällä, ja upean reissun kruunaa päivä delfiininä vesipuistossa.

Päivä saariston lapsina

Merenkurkun saariston maailmanperintöalueella pääset kokemaan saaristoluonnon raikkauden, idyllisten kylien tunnelman ja hätkähdyttävän maankohoamismaiseman. Saaristoon tutustuminen kannattaa aloittaa Raippaluodon sillan kupeessa sijaitsevasta vierailukeskus Maailmanperintöportista.

Raippaluodon silta | Replotvägen, Mustasaari | Etäisyys Vaasan keskustasta 17 km

Lue myös: Suomen ainoa luonnonperintökohde kutsuu seikkailuun

Hemmottelua kaikille perheenjäsenille

Ulkoillessa kohmettuneet varpaat sulavat mukavasti lämpimässä vedessä. Vaasan keskustan kupeessa sijaitseva Tropiclandia on koko perheen vesipetojen unelmien täyttymys. Täältä löytyvät talviloman taatut hellelukemat, aina yli 30 astetta lämmintä!

Tropiclandia | Kesäpolku 1, Vaasa | Etäisyys keskustasta 2 km| Katso aukioloajat ja hinnasto

Helppo äkkilähtö ulkomaille

Matka Merenkurkun yli maailman ympäristöystävällisimmän matkustaja-aluksen, M/S Aurora Botnian, kyydissä vie vain nelisen tuntia. Perillä odottaa eläväinen kulttuurikaupunki kiinnostavine museoineen, ravintoloineen sekä monenlaisine koko perheen viihdykkeineen.

Aurora Botnia – lasten leikkialue

Wasalinen terminaali | Laivanvarustajankatu 6, Vaasa | Etäisyys Vaasan keskustasta 3,2 km |
Tutustu monipuolisiin talvilomatarjouksiin ja varaa risteily

Luistelemaan lasikaton alle

Kauppakeskus Rewellissä pääsee talvilomalla luistelemaan, oli keli mikä tahansa. Koko perheen sisäjää on auki 17.2.–15.3., omat luistimet ja kypärä mukaan! Kauppakeskuksen kiinnostavat liikkeet ja palvelut tarjoavat puolestaan ajanvietettä niille perheenjäsenille, jotka eivät innostu luistelemisesta.

Rewell | Ylätori, Vaasa | Etäisyys kauppatorilta 10 m | Tutustu liikkeisiin ja tarjontaan

Peltiratsu sukkelasti sisätiloihin

Toriparkista pääsee kätevästi yhdellä pysäköinnillä kaikkien keskustan palvelujen äärelle. Yli 800 autopaikkaa takaavat, että pysäköinti on mukavaa säällä kuin säällä, eikä parkkipaikkaa tarvitse turhaan etsiä lumisten katujen varsilta.

Toriparkki | Sisäänajo: Kauppapuistikko 15 ja Kauppapuistikko 10

Punaposkille pehmeimmät pielukset

Seikkailujen päätteeksi sankarit kömpivät iltaisin posket ilosta punaisina raikkaisiin lakanoihin. Kaupungin hotelleissa pienimpien vieraiden viihtyvyyteen on satsattu aivan erityisesti.

Nostoja palvelutarjonnasta

Aina on tilaa lomalle! – Scandic Hotels

Waskia, Lemmenpolku 3, Vaasa

Haaveissa hemmotteleva staycation tai rento hotelliloma ja valmiiksi katettu runsas aamiainen? Kun kaipaat pientä irtiottoa tai kunnon lomaa, sinua odottavat monipuoliset hotellimme Vaasassa sekä ympäri Suomen.

Talvilomaristeily

Wasaline - M/S Aurora Botnia

Lähde päiväristeilylle 1-3.3 ja tapaa Wenni, meidän oma pyöriäinen. Vanhemmat pääsevät risteilylle vain 20 eurolla per henkilö ja lapset tulevat mukaan ilmaiseksi.

Yövy tunnelmallisessa mökissä!

Vaasan seutu

Varaa mökki saaristosta, nauti raikkaasta luonnosta ja ihanista illoista takkatulen äärellä.

Lisää talvitunnelmaa