Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Roadtrip melkein ulkomaille – Koko perheen Vaasa

Roadtrip 2 sopii erityisen hyvin lapsiperheille ja kaikille lapsenmielisille. Helposti autolla saavutettavat kohteet ovat pullollaan iloa, eläimellistä menoa ja luonnonihmeitä, paikkoja joissa autoilussa kerätyn energian purkaminen on helppoa ja ihan takuulla sallittua.

1. Majoitus

Perheille erityisen sopivia majoituspaikkoja ovat Scandic Waskia aivan Tropiclandian vieressä ja Original Sokos Hotel Royal Vaasa keskustassa. Lapsiystävällinen palvelu on taattu!

1a. Scandic Waskia

1b. Original Sokos Hotel Royal Vaasa – avataan 7.7.

2. Tropiclandia

Vaasan keskustan tuntumassa sijaitsevassa vesipuisto Tropiclandiassa voi uida ja huvitella sisällä ja ulkona, joten vesileikit onnistuvat säällä kuin säällä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Kylpylä Tropiclandia (@kylpylatropiclandia) jakama julkaisu

3. Zip Adventure Park

Hanki elämääsi vähän seikkailua! Kulje puunlatvojen välissä, haasta itsesi ja nauti sekä jännityksestä että maisemista. Sopii kaikenikäisille.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Zip Adventure Park (@zip_park) jakama julkaisu

4. Uimarannat

Pelkästään Vaasan keskustassa noin kolmen kilometrin matkalla on seitsemän uimarantaa ja lähiseudulta löytyy lisää. Hieman Vaasan ulkopuolella sijaitseva Karperön ranta sopii erityisen hyvin lapsiperheille ja autoilijoille.

5. Leikkipuistot

Lapsiperheiden suosikkipäivä kuluu leikkipuistosta toiseen kierrellessä. Vaasan keskustassa on useita viihtyisiä leikkipuistoja, mutta Laivapuisto on monen perheen erityissuosikki. Kiipeily merirosvolaivan uumenissa viihdyttää koko perhettä.

6. Raippaluodon silta, Maailmanperintöportti ja Berny’s

Suomen pisin silta johdattaa Maailmanperintöportille, josta saat kiinnostavaa tietoa maailmaperintökohteen luonnosta, historiasta ja palveluista. Ravintola Berny’s tarjoilee herkullista ruokaa mahtavissa merimaisemissa.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Restaurang Bernys (@restaurangbernys) jakama julkaisu

7. Saltkaret ja Salteriet

Saltkaret on näköalatorni, josta maailmanperintöalue aukeaa parhaiten yhdellä näkymällä. Kierrä läheisillä luontopoluilla, tee pidempi vaellus, paista makkaraa nuotiolla ja muista jättää terveisesi torin vieraskirjaan. Salteriet sijaitsee Svedjehamnin satamassa, aivan parkkipaikkojen vieressä. Siellä kannattaa pistäytyä kahvilla tai lounaalla.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Kimmo Makkonen (@kimmomakkonen) jakama julkaisu

8. Aava Kertun kotitila

Aava Kertun kotitilalla asustaa sekä perinteisiä että hieman harvinaisempiakin kotieläimiä. Tämä on lasten takuuvarma suosikkikohde!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön VisitVaasa (@visitvaasa) jakama julkaisu

9. PowerPark

Huvivaltio PowerParkissa vierailijalla on ainoastaan yksi tehtävä: pitää hauskaa! Hauskanpito onnistuu helposti, sillä huvipuistoon ajelee Vaasasta noin tunnissa ja parkkipaikkoja on runsaasti. 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön PowerPark (@huvivaltio_powerpark) jakama julkaisu

10. Ähtäri Zoo

Jättiläispandoja on sijoitettu Kiinan ulkopuolelle vain 48. Kaksi niistä on kotiutunut Ähtäriin. Pandojen lisäksi puistossa on noin 60 muuta eläinlajia ja paljon muutakin hauskaa tekemistä. 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Ähtäri Zoo (@ahtarizoo) jakama julkaisu

Vaasan seudun roadtripit