Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Unesco Maailmanperintö

Brändien juhlaa Rewellissä

Kauppakeskus Rewell juhlii tasavuosiaan

Vaasan tunnetuin kauppakeskus Rewell juhlii tänä vuonna kolmekymppisiään. Siitä on vuosien aikana tullut kaupungin ravintolatarjonnan, palveluiden, ostosmahdollisuuksien ja tapahtumatarjonnan maamerkki. Kauppakeskus sijaitsee aivan ydinkeskustassa, torin laidalla, ja hyvät kulkuyhteydet ja Toriparkin läheisyys ovat yksi syy siihen, miksi Rewellin asema on vuodesta toiseen säilynyt vankkana. Pelkällä sijainnilla ja helpolla saavutettavuudella ei kuitenkaan kovassa kilpailussa pärjää, vaan Rewellin menestyksen juuret löytyvät jatkuvasta kehittymisestä ja alan trendien seuraamisesta.

Brändien juhlaa

Kauppakeskus on mielenkiintoinen sekoitus erikoisliikkeitä, ketjuliikkeiden myymälöitä ja erilaisia palveluntarjoajia. Laatutietoiset asiakkaat löytävät sieltä valikoituja laatumerkkejä, kuten Minna Parikkaa, Tiger of Swedenia, Efva Attlingia, Cliniquea ja monia muita laadukkaita muoti-, kosmetiikkaja korubrändejä. Ketjuliikkeiden ja yksityisyrittäjien viimeisten trendien mukainen tarjonta pitää tunnelman nuorekkaana ja jatkuvasti uudistuvana. Herkullisia makuelämyksiä on tarjolla aamusta myöhäiseen iltaan, eikä monipuolinen kattaus pizzasta sushiin, vegestä lihaherkkuihin ja mocktaileista erikoiskahveihin jätä ketään nälkäiseksi tai janoiseksi.

Tapahtumia ja historiaa

Juhlavuotta kauppakeskuksessa juhlistetaan monipuolisilla tapahtumilla, ja syksyllä 2020 luvassa on myös menneistä vuosista kertova, kiehtova valokuvanäyttely. Historia juontaa juurensa 1960luvun alkuun, jolloin kauppakeskus rakennettiin kansainvälisestikin tunnetun arkkitehti Viljo Revellin suunnitelmien mukaan. Jo alkuperäisissä ideoissa esitetyt ajatukset koko korttelin kattamisesta vietiin täytäntöön vuonna 1990, jolloin Rewell Center koki täydellisen muodonmuutoksen saamalla yllensä lasikaton. Siitä lähtien se on toiminut vaasalaisten ja kaupungissa vierailevien olohuoneena sekä tapahtumaja kauppakeskuksena.

 

Teksti julkaistu 14.2.2020

Rewell Center

Ma-La 8-21
Su 10-21
Ylätori, Vaasa

Rewell Center

Sunday Shopping

Sunnuntaisin auki olevan liikkeen tunnistat helposti vaaleanpunaisesta Sunday Shopping merkistä. Katso mitkä liikkeet palvelevat sunnutaisin.

Sunday Shopping

Viihdy Vaasassa!

hotellipaketit vaasan kaupunginteatteri

Lyhyt matka nukkumaan

Majoitu Vaasassa

Syö, juo ja viihdy

Ravintolat ja kahvilat
Sugar - Piukat paikat | Vaasan kaupunginteatteri

Sano se kulttuurin kielellä

Kulttuuritarjonta Vaasassa

Tarinoita Vaasan seudulta