Ohita valikko

Ihanimmat joululahjat ja tunnelmallisimmat hetket

Kun kaikkiin läheisten lahjatoiveisiin löytyy vastaus torin läheisyydestä, pukin apulaisten työ on tehty helpoksi. Kootuista vinkeistämme löydät ideoita niin lämmittäviin kuin jännittäviinkin lahjoihin sekä tapoja viettää tunnelmallisia joulunalushetkiä lähestyvästä juhlasta nauttien.

Jouluostokset hoituvat näppärästi yhdellä pysähdyksellä, kun menopelin jättää Vaasan Toriparkkiin. Aivan Vaasan sydämessä sijaitsevasta parkkihallista pääsee suoraan torille, kahteen kauppakeskukseen ja yhteen tavarataloon. Yli 800 pysäköintipaikkaa takaavat, että vapaa ruutu löytyy varmasti. Toriparkki tarjoaa ilmaisen pysäköinnin joulunavausviikonloppuna 20.–21.11. sekä Black Fridayna 26.11.

 

Maistuvimmat hetket

Rakkaudella laadittu ruoka, lämpimät juomat ja mausteiden tuoksu ovat varma joulutunnelman luoja, oli joulukuun keli millainen tahansa. Keskustan liikkeistä löytyy upeita lahjoja kulinaristeille sekä suurempia ja pienempiä makupaloja kotiinviemisiksi.

 • Tämän vuoden parhaat ja helpoimmat piparkakut leivotaan Aroman valmiilla piparkakkutaikinalla! Taikina on myynnissä 19.11. alkaen leipomossa.
 • Kun annat lahjaksi By Vascon lahjakortin, lahjansaaja voi valita mieleisensä valtavasta herkkuvalikoimasta: erilaisia lihoja, mausteita, marinadeja tai suosittua portugalilaista oliiviöljyä – kaikkea mitä hyvästä ruoasta pitävä läheinen saattaisi haluta. Voit myös koostaa oman lahjakorisi, joka korkealaatuisine herkkuineen on varmasti lahjansaajan mieleen.
 • Varmana joulutunnelman tuojana toimii Café de Parisin lämmittävä punaviiniglögi tai pieni pannullinen maukasta jouluteetä tai joulukahvia. Kahvilassa paistetaan päivittäin myös joulutorttuja sekä joulun makuisia vohveleita, joiden tuoksu kiirii varmasti torille asti.
 • Upeista mauista ja tunnelmallisesta miljööstä nauttiva lahjansaaja ilahtuu varmasti Gustav Wasan lahjakortista, joka muuttaa tavallisenkin talvi-illan juhlalliseksi elämykseksi.
 • Liisa Koski 1917:n mausteinen piparkakkukahvi on täydellinen joulunajan vieminen, joka luo lämmintä tunnelmaa keittiöön keskellä pimeintä vuodenaikana! Kahvina täyteläinen arabica, johon on sekoitettu aitoja mausteita. Lopputulos on ihanan maukas, pehmeä ja täyteläinen.

Ihanat, pehmeät paketit

Huolella valittu lahja on parhaimmillaan kuin joulupaperiin kääritty läheisen halaus. Keskustan putiikeissa valinnanvaraa on paljon, mutta valitsemalla laatua ja luonnonmateriaaleja ei voi mennä vikaan.

 • Avocas-liikkeen ylellisen muhkea kylpytakki , pellavainen kylpypyyhe tai lämmin torkkupeitto kestävät aikaa ja muistuttavat lahjan antajasta kaikkina vuodenaikoina.
 • Jääskeläisen laadukkaat neuleet ja kaulahuivit ovat varma ja pitkäikäinen valinta tyyliniekoille.
 • Jouluun kuuluvat lämpöiset, ihanat villahuovat sekä käsin neulotut sukat – nämä löydät Loftetista.
 • Luksusta hiuksille – upeat, valmiiksi paketoidut Redken joulupaketit Hairlekiinista.

 

Ylelliset kovat paketit

Kun tuntee lahjansaajan maun, asusteesta tai sisustustavarasta on iloa pitkään.

 • Salkarista saa huippusuositut, suomalaiset Aarni-puukellot ilmaisella kaiverruksella.
 • Vaasan Luonnonravinnon kristallisuolasta tehdyt valaisimet puhdistavat lämmetessään sisäilmaa. Pehmeää, kaunista valoa levittävät valaisimet luovat läsnäolollaan lämpimän rauhallisen tunnelman, jossa on helppo rentoutua.

 

 

Ikimuistoiset elämykset

Kirjekuoreen sujahtava lupaus ihanasta illasta tai viikonlopusta on nykyään monen toivelistan kärjessä.

 • Joulun ehdoton ykköslahja on aineeton elämyslahja, josta jää muistoja vuosiksi eteenpäin. Pakopeli FindOut on hauskaa, poikkeavaa ja yllättävän hyödyllistä, niin mikä voisi olla parempi lahja kuin lahjakortti FindOut pakohuoneeseen? Lahjakortin voi antaa yhteisenä koko porukalle tai yksittäisenä lahjana jollekin tietylle henkilölle. Krääsää ei kerry nurkkiin, vaan sen sijaan kertyy yhteisiä kokemuksia kun pääsee pähkäilemään hauskoja pulmia porukalla. Yhteinen ajanviete läheisten ihmisten kesken on joulun paras lahjavinkki
 • Ritz tarjoaa joulun alla useita kovatasoisia tapahtumia, joilla pääsee virittäytymään joulun tunnelmaan! Old Time Rockers tarjoaa svengaavia joulukonsertteja viikonloppuna 26.–27.11, kun taas Jesse Kaikuranta esittää jazzhenkisiä jouluklassikoita 1.12. Erja Lyytinen ystävineen vetää blues-vivahteisen Blue Christmas -joulukonsertin 3.12. Koko perheelle sydämellinen näytelmä Mimmi Lehmä ja Variksen joulu 5.12. sekä tietenkin Ritzin perinteinen joulubasaari 12.12.

 

 

 

Ajankohtaista

Vaasan kaunein jouluikkuna 2021

Äänestä kauneinta jouluikkunaa ja voita 270€ arvoinen lahjakori!

Äänesta suosikkiasi

Vaasan Joulu 2021 - Joulun parhaat lahjat ja herkut

Kootuissa vinkeissämme ideoita niin koviin kuin pehmeisiinkin paketteihin sekä kirjekuoreen sujautettavaksi.

Joulun parhaat lahjat ja herkut