Ohita valikko

Vaasan keskustasta löydät vastapainon kiireiseen syksyyn

Lehtien kellastuessa ja sadepisaroiden ropistessa kesä kääntyy syksyyn ja arki rullaa taas hyvällä sykkeellä. Raikkaiden aamujen ja ruskan kirjavien sävyjen lisäksi syksy tuo mukanaan mitä parhaimmat uutuudet ja tarjoukset Vaasan keskustan liikkeisiin. Olipa kyse sitten rentouttavasta koko perheen shoppailupäivästä tai tunnelmallisesta illallisesta ystävien kesken, Vaasan keskustasta löydät sopivan kevyttä vastapainoa syksyn kiireisiin.

Shoppailua syyspäivien iloksi

Vaasan keskustassa vietät rentouttavan syyspäivän kaikessa rauhassa kauppoja kierrellen ja itseäsi hemmotellen. Vuodenajan vaihteessa onkin hyvä aika tehdä ajankohtaiset päivitykset omaan tyyliin niin kampauksen kuin vaatekaapin sisällön osalta. Keskustan liikkeiden ammattilaiset ovat aina apunasi.

Restyle
Syysvaatteet kuntoon! Ompelimo RESTYLE muokkaa, korjaa ja huoltaa vaatteesi. Lisäksi RESTYLE on laajentanut syksyksi vaatehuoltotuotteiden valikoimaa. Hyvällä huollolla vaatteesi säilyvät pidempään. Hoidamme niin suuret kuin pienet korjaukset. Syysuutuutena myös korkealaatuisen vaatehöyrystimen vuokraus! 

Restyle

Karisma Vaasa
Liikkeeseemme saapuu ihania syysuutuuksia päivittäin. Tule ja löydä omat suosikkisi!

Partioaitta
Syksyn tullen on taas hyvä laittaa lämmintä päälle. Partioaitasta kotimaiset merinosukat 2 paria yhteishintaan 19,95 €.  Tarjous on voimassa koko syyskuun ajan.

Partioaitta

Suomalainen kirjakauppa
Syksyn hämärtävien iltojen saapuessa vaatekaappien ohella myös kirjahyllyt kaivaapat päivityksiä. Syksyn uutuuskirjoista mainittakoon Johannes Lahtelan Samuli – Pimeydestä valoon. Juuri ilmestynyt teos kertoo Samuli Edelmannin tarinan ravisuttavan koskettavasti ja avoimesti. Kaj Korkea-ahon Punainen huone on puolestaan synkkä teos, joka keskittyy miesten välisiin valtasuhteisiin 80-luvun Helsingissä. Odotettu Londonflickan jatkaa Susanna Alakosken menestysromaania Pumpulienkeli. Tarinan päähenkilöt kuljettavat meidät mukanaan 50-luvun Vaasaan, Tukholmaan ja Lontooseen. 

Suomalainen Kirjakauppa

Hairlekiini Vaasa
Meiltä uudistunut Redken-tuoteperhe! Kaikki hiusten kotihoito- ja viimeistelytuotteet – 10 % (voimassa 23.9. asti)

Hairlekiini

Keskustasta herkut jokaiseen makuun

Mitä olisikaan onnistunut ostosreissu ilman kunnon purtavaa ja virkistäviä juomia. Keskustan ravintolat ja kahvilat tarjoavat asiakkailleen makuhermoja hiveleviä kokemuksia vuodenajasta toiseen. Herkkuja löytyy joka lähtöön – makeasta suolaiseen. Tule kokemaan syksyn parhaat ja tuoreimmat maut.

Paris
Parisin syyskausi on käynnistynyt sadonkorjuuherkuilla!
Teemme porkkanoista vegaanisia graavilohiwrappeja, ja sienisato muuntautuu ihanaksi täytteeksi suolaisiin vohveleihin, piirakoihin ja uuniperunoihin. Omena- ja marjasadosta syntyy parhaat piirakat vaniljakastikkeella höystettynä sekä omenainen drinkki joko alkoholittomana tai terästettynä. Lisäksi mausteinen chai-latte tai minttukaakao lämmittää koleina syyspäivinä.

Cafe de Paris

Gustav Wasa
Avaamme jälleen! Syksyn herkullisimmat maut tuoreista ja paikallisista raaka-aineista. 

Liisa Koski
Uutta paahtimosta! Classic Blend-kahvimme on täyteläinen ja pehmeä kahvi syksyyn. Sopivan tummapaahtoinen sekoitus jossa runsas jälkimaku. 8,90€ (250 g, suodatinjauhettu).

Liisa Koski

Spice Ice Vaasa
Syksyn ajan normaalikokoinen Pyörremyrsky-jäätelöannos pienen hinnalla klo 11-16. Lisäksi kahden Pyörremyrskyn ostajalle toinen puoleen hintaan.

Spice Ice

Lue myös