Ohita valikko

Ystäviä ja ylellisyyttä – talvinen Vaasa kutsuu shoppailemaan

Vaasa tarjoaa upeat puitteet kaikenlaiseen hemmotteluun! Yllätä ystävä kahvihetkellä Vaasan ytimessä tai piristä parempaa puoliskoasi tarkkaan mietityllä lahjalla — hauskat yllätykset sulattaa kenen tahansa pakkasen puremat posket!

Hellittele heilaa herkuilla ja hauskoilla hetkillä

Pakkasen pauketta on ihana paeta herkkujen äärelle lämpimään! Olit liikenteessä sitten yksin tai yhdessä, tulee höyryävä kupponen tai jokaista aistia hyväilevä ateria talvipäivänä tarpeeseen!

8.2. alkaen nautit Gustav Wasan herkullisen menun tiistaista torstaihin hintaan 39€! Myös vegaaninen viiden ruokalajin menu on saatavilla 18.2. alkaen.

Pharmacy House – Café & Bakerysta voi tilata kakkuja ennakkoon tai nauttia niistä paikan päällä. Salaattibuffet on tarjolla päivittäin ja vitriinissä komeilevat niin bagelit kuin laskiaispullat.

Rewellin Cafe de Paris sekä Göranin konditoria tarjoilevat ihanat kakut sekä lämmittävät juomat! Arnoldsista löydät puolestaan perinteisten donitsien lisäksi sydämenmuotoiset cremet vaniljatäytteellä. Toisessa kerroksessa palvelee Espresso House, jossa kahvin kylkeen saa esimerkiksi tuhdin laskiaispullan tai suussa sulavan rubiinisuklaapallon! Isompi nälkä hoituu vierailemalla uudistettuihin tiloihin muuttaneessa Magokorossa, jossa pääsee nauttimaan Japanin mauista.

Pakopeli FindOutista löydät hauskaa aivonystyröitä lämmittelevää ajanvietettä vaikka perheen tai kavereiden kesken. FindOutissa on Vaasan historiaan liittyviä pakohuoneita, joissa saa pähkäillä erilaisia tehtäviä ja koittaa ratkaista huone ennen tunnin aikarajan loppumista. Pakopeli FindOutilla on hauskaa, poikkeavaa ja yllättävän hyödyllistä!

Rewellissä pääsee lisäksi 17.2. alkaen nauttimaan luistelun riemusta säällä kuin säällä, kun kauppakeskukseen aukeaa upea sisäjää!


Luksuslahjoja lemppareille

Ei kahta samanlaista lumihiutaletta, eikä varsinkaan ystävää! Vaasan sydämestä löydät kuitenkin niin pienen kuin suurenkin lahjan jokaiseen makuun!

Hemmottele ystävää (tai itseäsi) Lakrids by Bulow:n LOVE -sarjan limited edition -suklaalakritsalla, jonka löydät Liisa Koskesta. Uutuusmaut Strawberry & Cream sekä Fruity Caramel hemmottelevat makunystyröitä. Sujauta lahja lopuksi kauniiseen lahjalaatikkoon!

Salkari pitää huolen siitä, että tänä talvena säihkyy muukin kuin lumi! Kotimaiset timanttisormukset myydään nyt 22%:n alennuksella! Tarjous on voimassa 22.02.2022 asti ja se koskee Festive-, Kohinoor- ja Sandberg-sormuksia.

Pirteänä paukkupakkasiin

Ulkonäöstä ei tarvitse tinkiä edes kylmän pohjoistuulen tuivertaessa! Laadukkaat palvelut ja tuotteet tuovat ylellisyyttä lumiseen arkeen!

Hiihtokelit ovat nyt parhaimmillaan, mutta kevätauringolta suojautumista ei tule unohtaa laduilla huiskiessa! Ihanasta Ekosopista löydät tehokkaat aurinkovoiteet nyt 25%:n alennuksella.

Nappaa kaikki pakkasen kuivattamien hiusten hoitoon tarvittavat tuotteet Hairlekiinin muuttomyynnistä 50%:n alennuksella! Hairlekiini muuttaa maaliskuun alussa uusiin tiloihin ja palvelee jatkossa R-kioskin ja Nissenin läheisyydessä Zoomia vastapäätä.

Iris Optikolta löytyy suuri valikoima laadukkaita tuotteita kuivien silmien hoitoon, jotta navakkakaan pakkastuuli ei pilaa talviulkoilun riemua!

Autuutta autoilijoille

Lumettoman ja stressittömän pysäköinnin Vaasan keskustassa asioijalle tarjoaa Toriparkki!

Salighet för bilisterToriparkki erbjuder på snöfri och stressfri parkering i Vasa centrum!

Toriparkin Facebook-sivuilla on myös kevään aikana kolme kilpailua, joihin osallistumalla voi voittaa viikon ilmaista pysäköintiaikaa!

Ajankohtaista

Odotettu talviloma 2022 Vaasan seudulla

Lähde viettämään rentouttavaa viikonloppumatkaa, kauan kaivattua irtiottoa tai piristävää perhelomaa Vaasan seudulle!

Lue lisää