Ohita valikko
Unesco Maailmanperintö

Kaikki joulun lahjat saman katon alta

Kauppakeskus Rewell liikkeineen toivottaa joulun odottajat tervetulleiksi ostoksille. Tule nauttimaan jouluisesta tunnelmasta, tapaamaan joulupukkia tonttuineen ja löydä liikkeiden parhaat lahjavinkit. Kauppakeskus Rewellistä hankit kaikki joululahjat tehokkaasti saman katon alta. Tule ostoksille vaikka yhdessä ystävän kanssa ja kohdatkaa uudella Meeting pointilla. Rewell Meeting Point on kohtaamispaikka kaikille kauppakeskuksen vierailijoille Vaasan ydinkeskustassa. Minuutti Meeting Pointilla voi myös yllättää! Kellon alla olevan koodin skannaamalla löydät jatkuvasti päivittyviä kilpailuja, arvontoja ja tarjouksia.

Sopikaa treffit Rewellin kellon alle ja suunnatkaa Viljon aukiolta yhdessä joululahjojen etsintään tai vaikka nauttimaan jouluisista herkuista. Rewellin Espresso House, Göranin konditoria ja Cafe de Paris tarjoavat ihania joulun erikoiskahveja ja leivonnaisia.

Vastaus jokaiseen joululahjatoiveeseen

Rewellistä löydät laajan valikoiman erikoisliikkeitä, ketjuliikkeiden myymälöitä ja erilaisia palveluntarjoajia, jotka mahdollistavat kaikkien joululahjatoiveiden täyttymisen. Joulun alla Rewelliin on saapunut Pop-Upit sekä Finlaysonilta että SPR-Kirppikseltä. SPR-Kirppiksen Pop-Upista löydät kattavan valikoiman erilaisia tuotteita sisustukseen sekä pukeutumiseen. Jos mielessä on jouluvalojen uudistaminen, kannattaa suunnata Clas Ohlsoniin. Flying Tiger Copenhagenista taas hankit täytettä joulun pieniin paketteihin ja jouluaskarteluihin. Kokoa vaikka lapsille ihan oma joulukalenteri!

Laatutietoiselle lahjaa etsivän kannattaa astua esimerkiksi Salkariin ja Kultajouseen, joista löytyvät tunnetut korujen ja kellojen luksusbrändit. Pikkujoulukautta ei sovi myöskään unohtaa. Rewellin ketjuliikkeiden ja yksityisyrittäjien viimeisten trendien mukaisesta tarjonnasta hankit juhliin kaiken tarvittavan.  

Joulun ajan tapahtumia koko perheelle

Rewellin upeat jouluvalot syttyvät jälleen Joulunavauksessa 20.–21.11.! Joulupukki kiertää kauppakeskuksessa ja lasten leikkipaikassa lauantaina 20.11. klo 11–15. Sunnuntaina 21. päivä joulupukin löytää samaan kellonaikaan uudelta Meeting Pointilta Viljon aukiolta. Tällöin paikalla myös onnenpyörä, jossa lapset voivat voittaa jouluisia palkintoja. Nämä eivät jää joulupukin ainoiksi vierailuiksi vaan pukin löytää Rewellistä myös muina viikonloppuina ennen joulua. Katso aikataulu Rewellin verkkosivuilta.

Joulunavauksen yhteydessä aukeaa myös ATTILAND-näyttely kauppakeskuksen 2. kerroksessa. ATTILAND on kaupunki, josta löytyy mm. toimiva rautatie, satama, poliisi- ja paloasema. Näyttely on nähtävillä 20.11.–23.12. klo 10–14 & 15–18. Tervetuloa virittäytymään yhdessä joulun tunnelmaan Rewelliin!

Vaasan Joulu