Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Unesco Maailmanperintö
Kaupunginteatterin näyttelijä Sarah Nedergård

Vaasan kaupunginteatteri

Kaupunginteatterin joulukonsertti levittää joulurauhaa

Vaasan kaupunginteatterin tuore näyttelijäkiinnitys, vaasalainen Sarah Nedergård haluaa jouluna osoittaa rakkautta heille, jotka ovat hänelle tärkeimpiä. Myös kaupunginteatteri haluaa tänä jouluna levittää joulun tunnelmaa kaikille katsojilleen virtuaalisen joulukonsertin muodossa.

Vaasan kaupunginteatterin uusi näyttelijäkiinnitys Sarah Nedergård on kotoisin Vaasasta ja palannut takaisin juurilleen. Vaasaan Sarahin toi päärooli kaupunginteatterin The Sound of Music -musikaalissa. “Tuntuu hyvältä olla taas Vaasassa 12 vuoden jälkeen. Vaasa on minulle koti. Täällä ovat perheeni ja läheiseni. On ollut turvallista asua Vaasassa erityisesti tänä vuonna, kun pandemia on tuonut mukanaan muutoksia ja epävarmuutta”, toteaa Nedergård.

Rakkaus on myös The Sound of Musicin keskeinen teema: rakkaus lähimmäisiin, musiikkiin ja elämään. Myös Nedergårdille rakkaus on tärkeä aihe: “Rakkaus merkitsee minulle kaikkea rakkautta, ei vain romanttista sellaista. Rakkaus kulminoituu minulle perheeseen, läheisiin ja ystäviin. Koen kuitenkin tärkeäksi myös itsensä rakastamisen. Täytyy muistaa olla armollinen ja osoittaa rakkautta myös itselleen”. Joulun ajassa tiivistyy monelle erityisesti rakkaus läheisiin. “Minulle joulu on mahdollisuus osoittaa rakkautta heille, jotka ovat elämässäni tärkeimpiä. Siitä joulussa on mielestäni vahvasti kyse, lähimmäisenrakkaudesta ja yhteisestä ajasta”, pohtii Nedergård. 

Minulle joulu on mahdollisuus osoittaa rakkautta heille, jotka ovat elämässäni tärkeimpiä. Siitä joulussa on mielestäni vahvasti kyse, lähimmäisenrakkaudesta ja yhteisestä ajasta

Entä onko Nedergårdilla rakkainta jouluperinnettä? “Isoäitini oli jouluihminen. Heidän kotinsa oli joulun aikaan aina täynnä tonttuja – oikea tonttujen joulumaa! Se oli lapsuudessani tärkeä jouluperinne, palaan joulun aikaan ajatuksissani siihen ihmeelliseen joulun tunnelmaan”, muistelee Nedergård. Myös Vaasan kaupunginteatteri on tuomassa tänä vuonna yhden monelle rakkaan jouluperinteen ohjelmistoonsa. Kauneimmat joululaulut -yhteislauluilta järjestetään 10. joulukuuta Romeo-näyttämöllä. 

The Sound of Music palaa näyttämölle jälleen 16. tammikuuta. Liput ovat jo myynnissä, mutta pukin konttiin voi rakkaalle läheiselle ostaa myös kaupunginteatterin lahjakortin. Tule vaikka yhdessä läheisesi kanssa nauttimaan teatterin tarjoamista kulttuurielämyksistä!

Teatterin virtuaalinen joulukonsertti Joulurauhaa ilahduttaa teatterin Youtube-kanavalla 27. joulukuuta saakka.

 

Vaasan kaupunginteatteri

Vaasan joulu - Joulun parhaat lahjat ja herkut

Vaasan joulu