Ohita valikko

Vaasan kaunein jouluikkuna 2022

Julia Marttila, Eva Marttila, Rosaria Filippi, Maria Louku

 

VAASAN KAUNEIN JOULUIKKUNA 2022 ON VALITTU

Shopping Vaasa käynnisti 19.11.2022 jo perinteeksi muodostuneen Vaasan kaunein jouluikkuna- kilpailun. Kilpailu päättyi 6.12. ja nyt on tullut aika julkistaa voittajat.

Jouluikkuna-kilpailuun osallistui yhteensä 10 keskustan liikettä. Yleisön oli mahdollista äänestää suosikkiaan kilpailuun osallistuneissa liikkeissä tai vaasanjoulu.fi-verkkosivuilla. Kaikkien äänestäneiden kesken arvottiin 300€ arvoinen lahjakori, joka oli täynnä kilpailuun osallistuvien liikkeiden lahjoittamia palkintoja.

Kilpailussa annettiin yhteensä 976 ääntä. Vaasan kauneimmaksi jouluikkunaksi äänestettiin Mjöli Bakeryn näyteikkuna, joka keräsi 34% kaikista annetuista äänistä. Toiseksi sijoittui Aroma Bageri & Konditori ja kolmannen sijan vei Liisa Koski 1917

Mjöli Bakeryn jouluikkunassa voi nähdä Yksin kotona-elokuvasta tuttuja yksityiskohtia. ”Jouluikkunan idea tuli lapsiltani, sillä Home Alone-elokuva on meidän perheessä perinteinen joululeffa”, sanoo Mjöli Bakeryn omistaja Eva Marttila. ”Talon katolla istuu myös elokuvasta tuttu pulu. Valkoinen pulu symbolisoi samalla myös rauhaa näin joulun alla.”, kertoo Marttila. ”Lapset ovat myös viihtyneet ikkunan edessä pitkään kun he ovat yrittäneet löytää kaikki 8 ikkunaan piilotettua pähkinänsärkijää”, sanoo Marttila iloisena.

Shopping Vaasa ja Visit Vaasa haluavat onnitella Mjöli Bakery:ä Jouluikkunakilpailun voitosta ja kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita sekä toivottaa oikein mukavaa joulun odotusta.

 

Kaunein jouluikkuna-kilpailuun osallistuneet liikkeet:

Aroma Bageri & Konditori, Ekosoppi, Iris Optikko, Karisma, Liisa Koski 1917, Loftet, Mjöli Bakery, Modesta, Vaasan Keskusapteekki, Vaasan Luonnonravinto

 

 

1. Aroma Bageri & Konditori

2. Ekosoppi

3. Iris Optikko

4. Karisma

5. Liisa Koski 1917

6. Loftet

7. Mjöli Bakery

8. Modesta

9. Vaasan Keskusapteekki

10. Vaasan Luonnonravinto

Sinua saattaa myös kiinnostaa

Alasivut

Vaasan joulu