Ohita valikko

Tietoa koronaviruksesta

Töihin sosiaali- ja terveysalalle Vaasaan

Kuuletko kutsun maailman tärkeimpään työhön? Hyvä, kuulit oikein! Tarvitsemme Vaasaan lisää innokkaita ja ihmisten auttamisesta aidosti kiinnostuneita sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia.

Meidän tavoitteenamme on olla maailman onnellisin kaupunki ja juuri sinun työpanostasi kaivataan, jotta voimme huolehtia asukkaidemme terveydestä ja hyvinvoinnista parhaalla mahdollisella tavalla!

Meillä on tällä hetkellä avoinna runsaasti työpaikkoja sosiaali- ja terveysalalla! Älä enää mieti, hae meille Kuntarekryn kautta.

Meillä on muuten mistä valita!

Voit työskennellä muun muassa:

  • ikäihmisten palveluasumisen yksiköissä
  • kotipalvelussa ja kotisairaanhoidossa
  • kaupunginsairaalassa
  • terveysasemilla
  • koulu- ja opiskelijaterveydenhuollossa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa, äitiys- ja lastenneuvoloissa, hammashoitolassa, sosiaalipalvelun eri yksiköissä, perheneuvolassa

Meillä työskentelee noin 2000 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista vaasalaisten terveyden, sosiaalisen hyvinvoinnin ja turvallisuuden parissa.

Sijaisuudet ja keikkatyöt

Pidätkö vaihtelevista työpäivistä, toisten auttamisesta ja uuden oppimisesta? Hae sijaiseksi Vaasan kaupungille, pääset tekemään tärkeää työtä! Meillä on tarjolla eri pituisia keikkatöitä ja sijaisuuksia hoitajille ja sairaanhoitajille sekä alan opiskelijoille. Voit vaikuttaa työaikoihisi ja työskennellä joustavasti esimerkiksi opintojen ohella. Hoitajan ja sairaanhoitajan sijaisuuksia on kotihoidossa, kotisairaalassa, kotisairaanhoidossa, kotiuttamistiimissä, palveluasumisessa, terveyspalveluissa, vammaispalveluissa sekä kaupunginsairaalan eri osastoilla.

Sairaanhoitajan tehtäviin edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Sijaisuuksia voivat hakea myös alan opiskelijat, joilla on riittävä opintopistemäärä (140 op). Lähihoitajan töihin edellytämme alan hyväksyttyjä opintoja. Huomioimme lähihoitajan sijaisuuksiin myös alkuvaiheen sairaanhoidon opiskelijat sekä kotihoitoon ja vammaispalveluun sosionomiopiskelijoita. Hae sijaiseksi kuntarekryn kautta.

Vaasa on kaunis ja kansainvälinen

Vaasa on kansainvälinen merenrantakaupunki, jossa tekemistä riittää kaikenikäisille! Kulttuurikohteitakin on yli 20 vain kilometrin säteellä torista. Täällä on lasten hyvä kasvaa ja aikuistenkin harrastaa, luonto on lähellä ja palvelutkin ihan pyöräilymatkan päässä, jollei aivan vieressä. Luonto onkin maailmanluokan tasoa, Merenkurkun saaristo on Suomen ainoa luonnonperintökohde Unescon maailmanperintölistalla. Tiesithän myös, että Vaasan seudulla on Suomen korkeimpia työllisyysasteita? Tai että täällä asuu ihmisiä yli 120 maasta? Hommia siis riittää, niin sanotusti joka lähtöön.

Vaasan tavoitteena on Suomen onnellisimmat asukkaat! Tule mukaan tekemään asukkaistamme onnellisia! Tänä syksynä meillä kruunattiin maailman onnellisin ihminen. Vaasassa haluamme panostaa aidosti asukkaidemme ja työntekijöidemme onnellisuuteen; yksinkertaisimmillaan siis siihen, että heillä on asiat mallillaan, ei se sen kummempaa ole. Se ei ole vain sanahelinää, siksi se on kirjattu ihan kaupungin strategiaankin.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työtä ei tarvitse tehdä yksin

Työskentely sosiaali- ja terveysalalla on vastuullista ja vaativaa, mutta sitä ei tehdä yksin. Työtä tehdään yhdessä ja yhteisesti moniammatillisessa työyhteisössä. Voit saada apua ja tukea oman tiimisi jäseniltä, esihenkilöiltä ja muilta alan ammattilaisilta. Meillä olet osa moniammatillista, ammattitaitosta, yhteen hiileen puhaltavaa ja kehittyvää työyhteisöä.

Mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön

Sosiaali- ja terveysalaakin ohjaavat toki lait ja asetukset, mutta paljon tilaa jää myös omille ideoille ja ajatuksille! Työskentely meillä tarjoaakin oivan mahdollisuuden päästä tekemään työtä, jossa pääset itse suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään työtäsi. Kun on kiva asuinpaikka ja saa tehdä intohimoisesti sitä työtä, mitä on halunnut, elämän peruspalikat ovat aika hyvin kasassa.

Monipuolisia työtehtäviä

Työpäivät pitävät sisällään paljon erilaisia ja vaihtelevia työtehtäviä, joka pitää osaltaan yllä työn mielekkyyttä. Pääset työssäsi tapaamaan kaiken ikäisiä, eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä ja se rikastuttaa arkea ja elävöittää työpäiviä.