Olet täällä

Tietoa kaupungista

Kulttuuripalvelut

Kulttuuripalveluissa tehtävänämme on vastata kaupungin yleisestä kulttuuritoiminnasta. Vastaamme kaupungin kulttuuripalveluiden tuottamisesta, koordinoinnista ja kehittämisestä erityisesti lapsille ja ikäihmisille. Toimimme erilaisten kulttuuritoimijoiden tukijana ja verkottajana.
KulttuurikeskusHJ640x341

Toimintaamme kuuluu ylläpitää ja kehittää Kasarmi 13, Stallia, Kulttuuritalo Fannya ja kaupungintaloa, tuottaa ja koordinoida itse ja yhteistyössä erilaisia kulttuuritapahtumia ja -tilaisuuksia, kuten Taiteiden yö, Vaasan Kuorofestivaali ja Vaasa Wildlife Festival, sekä edistää kaupunkikulttuuria.

Olemme mukana kulttuuriavustusten hallinnoinnissa, jaamme tietoa alueen kulttuuritoiminnasta ja -palveluista, sekä tarjoamme lava-, ääni- ja valotekniikkaan liittyviä myyntipalveluita. Kulttuuripalveluista saat tietoa ja asiantuntija-apua tapahtumien järjestämiseen ja avustusten hakemiseen.

Kulttuuripalveluiden tehtävä yleisenä kulttuuritoimena on olla tiiviisti mukana kehittämässä kaupungin kulttuurilaitosten välistä aktiivista ja pitkäjänteistä yhteistyötä, sekä yhteistyötä erityisesti sekä Ikäkeskuksen että opetustoimen kanssa. 

Luomme puitteita monipuoliselle kulttuuritarjonnalle Vaasassa ja olemme osaltamme vaikuttamassa siihen, että Vaasa kehittyy kulttuurikaupunkina. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asukkaiden ja kulttuuritoimijoiden kanssa ja haluamme tuoda esiin kulttuuritoiminnan merkityksen kaikenikäisten arjen ja hyvinvoinnin kannalta!

Yhteystiedot:
Kulttuuripalvelut
Kirjastonkatu 13, 1. krs
kulttuurikeskus@vaasa.fi
p. 06 325 3753