Olet täällä

Koe Vaasa

Lastentanssi

Lastentanssi luo pohjaa myöhempiä tanssinopintoja varten, ja se on tarkoitettu 4 - 7-vuotiaille lapsille. Meillä oppiminen on iloa ja elämyksiä viihtyisässä ympäristössä.
Lastentanssi

Lastentanssitunnilla harjoitellaan perusliikunnan ja leikin avulla seuraavia taitoja: motoriikka, rytmiikka, musiikin hahmotus, luovuus, ilmaisutaito ja dynamiikka eli liikelaadut. Samalla tutustutaan tanssitunnin tapakulttuuriin. Tanssin avulla oppilas harjoittelee ryhmässä toimimista sekä tutustuu luontevaan esillä olemiseen ja esiintymiseen.

Opetusta järjestetään Vaasassa ja Laihialla.

Lastentanssiin on ympärivuotinen haku. Uudet oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä vapautuneille oppilaspaikoille. Ilmoittaudu täällä.

Lisätietoja:
Johanna Eskola-Råberg
040 575 0245

 

Tanssi ja musiikkileikkikoulu TaMu

on Kuula-opiston uusi toimintamuoto. TaMu-ryhmissä yhdistyy tanssin ja musiikin harrastaminen, ja lapset saavat elämyksiä ja kokemuksia näiden molempien taiteenlajien parissa. Opetus on suunnitelmallista, ja se toteutetaan Kuula-opiston tanssi- ja musiikkipedagogien yhteistyönä.

 

Syksyllä 2019 alkava opetus on suunnattu vuonna 2014 syntyneille lapsille, jotka jo ovat Kuula-opistossa oppilaina muskarissa tai lastentanssissa. Mikäli vapaita paikkoja jää, ilmoitamme siitä elo- tai syyskuussa.

 

Tanssin lukukausimaksut*

Min/viikko

      €   

75

159,00

60

143,00

45

116,00

30

 71,00

 

Perhealennukset myönnetään hakemuksesta suurimmasta lukukausimaksusta (täysi maksu) pienimpään (max. 50 %). Alennukset eivät koske avoimen osaston oppilaita.

*muutokset mahdollisia. Sivistyslautakunta vahvistaa seuraavan lukuvuoden lukukausimaksut keväisin. 

Lastentanssilaiset