Olet täällä

Koe Vaasa

Sivutoimipisteet

Kuula-opiston sivutoimipisteet sijaitsevat Isossakyrössä ja Laihialla.

Musiikkiopinnot

Musiikkileikkikoulu

Kuula-opisto ei järjestä musiikkileikkikoulua Isossakyrössä eikä Laihialla, Vaasan toimipisteessä järjestettävään musiikkileikkikouluun ovat myös isokyröläiset ja laihialaiset lapset tervetulleita.

Musiikin perustaso

Isokyröläiset ja laihialaiset voivat pyrkiä kaikkiin niihin soittimiin, mitä Kuula-opistossa opetetaan. Lauluun pyrkivien (yli 13-vuotiaat) on ilmoittauduttava Vaasan sisäänpääsytesteihin, muihin soittimiin järjestetään sisäänpääsytestit sivutoimipisteessä. Oppilaaksi voivat hakea vuonna 2010 ja sitä aiemmin syntyneet. Hakuaika Vaasassa on 1. 4. – 30.4.2017 ja sivutoimipisteissä 1.4. – 26.5.2017. Linkki hakemuslomakkeisiin

Isonkyrön toimipisteessä opetettavia soittimia ovat piano, huilu, viulu ja harmonikka. Perustason musiikin perusteet opetetaan Isossakyrössä, musiikkiopistoasteen opinnot ovat Vaasassa.

Laihian toimipisteessä opetettavia soittimia ovat piano, huilu, viulu, harmonikka ja kitara. Perustason musiikin perusteet opetetaan Laihialla, musiikkiopistoasteen opinnot ovat Vaasassa.

 

Tanssiopinnot

Laihialla opetetaan lastentanssia 4 – 7 -vuotiaille. Klassisen baletin perusopintojen (8 – 19 -v.) ja aikuisbaletin (yli 16-v.) opetusta on tarjolla Vaasan toimipisteessä. Linkki hakemuslomakkeisiin.

 

Lukukausimaksut

Lukukausimaksut ovat samat kuin Vaasan toimipisteessä.

 

Laihian ja Isonkyrön sivutoimipisteiden yhteyshenkilöt ovat Bo Lund (0400 430 351) ja Helena Tiainen (06 3253823). Tanssin yhteyshenkilö on Lina Winberg (040-196 4949).