Olet täällä

Lajikoulut

Koe Vaasa

Lajikoulut ovat alkeiskursseja, joita järjestetään yhdessä urheiluseuran kanssa. Lajikouluissa lapset ja nuoret pääsevät kokeilemaan erilaisia lajeja ja samalla lasten vanhemmat pääsevät tutustumaan urheiluseuran toimintaan.

Lajikoulut ovat alkeiskursseja, joita järjestetään yhdessä urheiluseuran kanssa. Lajikouluissa lapset ja nuoret pääsevät kokeilemaan erilaisia lajeja ja samalla lasten vanhemmat pääsevät tutustumaan urheiluseuran toimintaan. Lajikouluissa voi kokeilla monipuolisesti eri lajeja. Toimintaan Ilmoittaudutaan mukaan Vaasan kaupungin verkkokaupassa market.vaasa.fi. Lajikoulut maksavat 37,20€/laji (sis. alv 24%). Lajikoulu pitää sisällään yhteensä 10-15 harjoituskertaa / laji.

Ultimatekoulu
Ultimate on liitokiekolla eli tuttavallisemmin frisbeellä pelattava joukkuelaji, jossa tavoitteena on frisbeetä joukkuekaverilta toiselle heittelemällä edetä kentän päädyssä olevalle maalialueelle toisen joukkueen yrittäessä estää tämä. Lajissa yhdistyy heittotaito, juoksu ja peliäly. Ultimatekoulussa harjoitellaan ultimaten alkeita. Liikuntavarustuksena tulee olla sisäpelikengät, sisäliikuntavaatteet sekä juomapullo. Valmennuksesta vastaavat Vaasa Saintsin juniorivalmentajat. Valmennus tapahtuu pääosin suomeksi, mutta myös ruotsinkielinen ohjeistus onnistuu.

Kohderyhmä: 3-7lk pojat ja tytöt
Aika: Keskiviikkoisin klo 16:30-18:00
Viikot: 36-51 (ei viikolla 49)
Paikka: Ammattiopiston liikuntasalissa (VAO/TELI, Sepänkyläntie 16) paloaseman vieressä.
Paikkamäärä: 15

Lajikoulun järjestävä urheiluseura: Vaasa Saints Ultimate ry
Urheiluseuran yhteyshenkilö: Sofia Saha, puh. 040-7788284, sofia.saha@pp1.inet.fi

Yleisurheilukoulu
Yleisurheilukoulussa saa mahdollisuuden kokeilla kaikkia yleisurheilulajeja ohjatusti. Lajikoulussa opetellaan yleisurheilun lajitaitoja ja tutustutaan erilaisiin tekniikoihin, joita tarvitaan heitoissa, hypyissä ja juoksuissa. Lajikoulun pohjalta voi valita omat kiinnostuksen kohteensa yleisurheilussa ja jatkaa harjoittelua halutessaan seuratoiminnassa. Liikuntavarustuksena tulee olla sisäliikuntavarustus, jalkineina hyvät juoksulenkkarit sekä juomapullo. Ohjaus tapahtuu pääosin suomeksi ja tarvittaessa myös ruotsiksi.

Kohderyhmä: 1-9lk pojat ja tytöt
Aika: Sunnuntaisin klo 13:30-14:30
Viikot: 38-50
Paikka: Urheiluhalli, sepänkyläntie 14 (paloaseman takana)
Paikkamäärä: 10

Lajikoulun järjestävä urheiluseura: Vaasan Vasama ry
Urheiluseuran yhteyshenkilö: Sami Elomaa, puh. 040-5445246, sameli.elomaa@gmail.com

Ilmoittautumista koskevat perumisehdot

Ilmoittautuminen toimintaan on sitova. Ilmoittautumisen voi perua ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen action@vaasa.fi viimeistään 14vrk ennen toiminnan alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista palautamme rahat vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutus on selvä kuitattuamme sen. Pidätämme maksun palautuksesta 10 euroa hallinnollisia kuluja. Toiminnan peruuntuessa vähäisen osallistujamäärän (alle 8) tai järjestäjästä aiheutuneen muun syyn takia, palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Vakuutusinfo

Vaasan kaupungilla on vapaaehtoinen ryhmätapaturmavakuutus, joka kattaa Action-lajikouluissa sattuneiden tapaturmien välittömät hoitokustannukset 5.000 euroon saakka. Vakuutus koskee julkisessa ja yksityisessä terveydenhuollossa annettua välitöntä hoitoa. Halutessaan huoltajat voivat ottaa lisäksi oman tapaturma- ja/tai omaisuusvakuutuksen.

Lisätietoja:
Aaku Laitinen
Puh.040 6402569
aaku.laitinen(a)vaasa.fi