Olet täällä

Koe Vaasa

Lajikoulut

Lajikoulut ovat alkeiskursseja, joita järjestetään yhdessä urheiluseuran kanssa. Lajikouluissa lapset ja nuoret pääsevät kokeilemaan erilaisia lajeja ja samalla lasten vanhemmat pääsevät tutustumaan urheiluseuran toimintaan.

Lajikoulut ovat alkeiskursseja, joita järjestetään yhdessä urheiluseuran kanssa. Lajikouluissa lapset ja nuoret pääsevät kokeilemaan erilaisia lajeja ja samalla lasten vanhemmat pääsevät tutustumaan urheiluseuran toimintaan. Lajikouluissa voi kokeilla monipuolisesti eri lajeja. Toimintaan Ilmoittaudutaan mukaan Vaasan kaupungin verkkokaupassa market.vaasa.fi. Lajikoulut maksavat 37,20€/laji (sis. alv 24%). Lajikoulu pitää sisällään yhteensä 10-15 harjoituskertaa / laji.

 

Yleisurheilukoulu
Yleisurheilukoulussa saa mahdollisuuden kokeilla kaikkia yleisurheilulajeja ohjatusti. Lajikoulussa opetellaan yleisurheilun lajitaitoja ja tutustutaan erilaisiin tekniikoihin, joita tarvitaan heitoissa, hypyissä ja juoksuissa. Lajikoulun pohjalta voi valita omat kiinnostuksen kohteensa yleisurheilussa ja jatkaa harjoittelua halutessaan seuratoiminnassa. Liikuntavarustuksena tulee olla sisäliikuntavarustus, jalkineina hyvät juoksulenkkarit sekä juomapullo. Ohjaus tapahtuu pääosin suomeksi ja tarvittaessa myös ruotsiksi.

Kohderyhmä: 1-9lk pojat ja tytöt
Aika: Sunnuntaisin klo 13:30-14:30
Viikot: 2-18
Paikka: Urheiluhalli, sepänkyläntie 14 (paloaseman takana)
Paikkamäärä: 10
ILMOITTAUTUMINEN

Lajikoulun järjestävä urheiluseura: Vaasan Vasama ry
Urheiluseuran yhteyshenkilö: Sami Elomaa, puh. 040-5445246, sameli.elomaa@gmail.com

 

Jalkapallokoulu
Action-jalkapallokoulu sopii 3-9 luokkalaisille tytöille ja pojille, jotka eivät ole ennen pelanneet jalkapalloa tai eivät halua pelata kilpailullisessa mielessä. Jalkapallokoulussa tehdään monipuolisia peruskuntoa, kehonhallintaa ja ketteryyttä kehittäviä harjoituksia, joihin jokainen saa osallistua oman kuntonsa ja taitojensa mukaisesti. Pääosassa jokaisella kerralla on tietysti rento pelaaminen.

Kohderyhmä: 3-9lk pojat ja tytöt
Aika: 3-6 lk sunnuntaisin 16:00-17:30 ja 7-9 lk perjantaisin 19:30-21:00
Viikot: 3-19
Paikka: VPS:n juniorihalli, Ruutikellarintie 6, 65100 Vaasa
Paikkamäärä: 15/ryhmä
ILMOITTAUTUMINEN 3-6 lk
ILMOITTAUTUMINEN 7-9 lk

Lajikoulun järjestävä urheiluseura: VPS Juniorit
Urheiluseuran yhteyshenkilö: Raisa Haq, puh. 050-3415605, raisa@vpsjuniorit.fi

Ilmoittautumista koskevat perumisehdot

Ilmoittautuminen toimintaan on sitova. Ilmoittautumisen voi perua ilmoittamalla siitä sähköpostilla osoitteeseen action@vaasa.fi viimeistään 14vrk ennen toiminnan alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista palautamme rahat vain lääkärintodistusta vastaan. Peruutus on selvä kuitattuamme sen. Pidätämme maksun palautuksesta 10 euroa hallinnollisia kuluja. Toiminnan peruuntuessa vähäisen osallistujamäärän (alle 8) tai järjestäjästä aiheutuneen muun syyn takia, palautamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Vakuutusinfo

Vaasan kaupungilla on vapaaehtoinen ryhmätapaturmavakuutus, joka kattaa Action-lajikouluissa sattuneiden tapaturmien välittömät hoitokustannukset 5.000 euroon saakka. Vakuutus koskee julkisessa ja yksityisessä terveydenhuollossa annettua välitöntä hoitoa. Halutessaan huoltajat voivat ottaa lisäksi oman tapaturma- ja/tai omaisuusvakuutuksen.

Lisätietoja:
Katja Valkki
Puh.0400235607
katja.valkki(a)vaasa.fi