Olet täällä

Harrastustoiminta

Koe Vaasa

Koulupäivän aikana ja iltapäivisin järjestetään koulun ulkopuolisten tahojen toimesta harrastustoimintaa

SIRKUSTA, TANSSIA JA AKROBATIAA

Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden, Taiteen perusopetuksen ja Tanssikoulu Kipinän välisellä yhteistyöllä järjestetään sirkus-temppuilua, tanssia ja akrobatiaa koulupäivän aikana liikuntatunneilla ja välitunneilla. Toiminta on kouluille maksutonta.

Tiedustelut:
TaiKon (sirkus, tanssi ja akrobatia), Ari Sundberg, ari.sundberg(a)edu.vaasa.fi, puh. 0400-256961
Tanssikoulu Kipinä (tanssi), Tanssikoulu Kipinä, info(a)tanssikipina.fi, puh. 050-4441034

KUNTOSALIRYHMIÄ JA LIIKUNTAAN OHJAUSTA

Yläkoululaisille nuorille tarjotaan kuntosalitoimintaa kuntokeskus Wasa Movella. Toimintaan ohjataan terveydenhoitajien ja liikunnanopettajien toimesta. Tytöille ja pojille on omat ryhmät, jotka ovat kaksikielisiä. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa koulun jälkeen, jolloin ne ovat koulun kerhotoimintaa ja kuuluvat kouluvakuutuksen piiriin.

Tiedustelut:
Kouluterveydenhuolto, Sirpa Manninen, sirpa.manninen(a)vaasa.fi, puh. 040-5591569
Terveyden edistämisyksikkö, Minna Backman, minna.backman(a)vaasa.fi, puh. 040-3528532

RYHDILLÄ RUUTUILEMAAN-ERGONOMIALUENTO

Alakoulujen viidesluokkalaisille tarjotaan hyvää tietoa ja harjoituksia ryhtivirheiden ennaltaehkäisemiseksi. Tunteja tulevat pitämään terveystoimen fysioterapeutit yhdessä liikunnanohjaajien kanssa.

Tiedustelut:
Kouluterveydenhuolto, Sirpa Manninen, sirpa.manninen(a)vaasa.fi, puh. 040-5591569

LUISTELUA JA LÄTKÄÄ

Vaasan Sportin Juniorit järjestää Vaasan Luistinkerhon kanssa jäällä tapahtuvaa iltapäivätoimintaa Vaasan jäähallilla joka torstai. Toiminta on kohdennettu 1-2 -luokkalaisille pojille ja tytöille. Pakollisina varusteina tulee lapsella olla luistimet ja kypärä. Vaasan Sportin Juniorit ja VLK järjestää jäähallille bussikuljetuksen toimintaan osallistuvilta kouluilta. Parillisina viikkoina kuljetus lähtee Gerbystä klo 13:30 (alustava reitti riippuen ilmoituksista: Länsimetsän koulu, Gerby skola - Isolahden koulu - Vikinga skola - Onkilahden koulu - Keskuskoulu). Parittomina viikkoina kuljetus lähtee Vanhan Vaasan ala-asteelta klo 13:30 (alustava reitti riippuen ilmoituksista: Vanhan Vaasan ala-aste/Haga skola - Nummen koulu – Huutoniemen koulu). Jäätoiminta alkaa klo 14:30 ja päättyy klo 15:30. Lapset tulee noutaa jäähallilta klo 16:00 mennessä. Lapset ovat kuntalaisvakuutuksen piirissä, ellei osallistujalla ole omaa tai lajiliiton vakuutusta voimassa. Toiminta alkaa viikolla 40.

Toimintaan osallistuminen vaatii etukäteisilmoittautumisen. Ilmoittautuminen toimintaan käynnistyy 4.9. Ilmoittautumislomake.

Tiedustelut:
Junior Sport ry Junior Sport ry Vaasan Luistinkerho ry
Ari-Pekka Pajuluoma Joni Finne Nora Ingman
a-p.pajuluoma(a)juniorsport.fi joni.finne(a)juniorsport.fi nora.ingman(a)vaasanluistinkerho.fi
puh. 044-5740444, puh. 050-0631065

GOLFFIA

Vaasan Golf järjestää opastusta golffin perusteisiin koulupäivän aikana. Toimintaa järjestetään koulun pihalla, liikuntasalissa tai Vaasan golfkentällä, jossa harjoittelua voidaan toteuttaa siihen tarkoitetussa ympäristössä. Tarvittaessa ja mahdollisuuksien rajoissa Vaasan golf järjestää myös kuljetuksen kentälle. Ohjauksesta vastaa Vaasan golffin kaksikieliset ohjaajat ja valmentajat. 

Tiedustelut: Jonathan Nylén, jonathan(a)jngolf.fi, puh. 0505686895
Linkkejä: http://www.draiviakouluun.net/

 

Lisätietoja:
Jaakko Saarinen
puh. 0400-983993
jaakko.saarinen(a)vaasa.fi