Olet täällä

Harrastustoimintaa

Koe Vaasa

Koulupäivän aikana ja iltapäivisin järjestetään koulun ulkopuolisten tahojen toimesta harrastustoimintaa

SIRKUSTA, TANSSIA JA AKROBATIAA

Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden, Taiteen perusopetuksen ja Tanssikoulu Kipinän välisellä yhteistyöllä järjestetään sirkus-temppuilua, tanssia ja akrobatiaa koulupäivän aikana liikuntatunneilla ja välitunneilla. Toiminta sijoittuu lähtökohtaisesti koululla järjestettävien Action-päivien yhteyteen. Toiminta on kouluille maksutonta.

Tiedustelut:
TaiKon (sirkus, tanssi ja akrobatia), Mia Wiik, mia.wiik@edu.vaasa.fi, 0400-256961.
Tanssikoulu Kipinä (tanssi), Tanssikoulu Kipinä, info@tanssikipina.fi, 050-4441034.
Liikuntapalvelut, Jaakko Saarinen, jaakko.saarinen@vaasa.fi, 0400-983993.

KUNTOSALIRYHMIÄ JA LIIKUNTAAN OHJAUSTA

Yläkoululaisille nuorille tarjotaan kuntosalitoimintaa kuntokeskus Wasa Movella. Toimintaan ohjataan terveydenhoitajien ja liikunnanopettajien toimesta. Tytöille ja pojille on omat ryhmät, jotka ovat kaksikielisiä. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa koulun jälkeen, jolloin ne ovat koulun kerhotoimintaa ja kuuluvat kouluvakuutuksen piiriin.

Tiedustelut:
Kouluterveydenhuolto, Sirpa Manninen, sirpa.manninen@vaasa.fi, 040-5591569.
Terveyden edistämisyksikkö, Minna Backman, minna.backman@vaasa.fi, 040-3528532.
Liikuntapalvelut, Jaakko Saarinen, jaakko.saarinen@vaasa.fi, 0400-983993.

LUISTELUA JA LÄTKÄÄ

Vaasan Sportin Juniorit järjestää iltapäivätoimintaa Vaasan jäähallilla. Toiminta on kohdennettu 1-2 -luokkalaisille pojille ja tytöille. Toiminta on ohjattua toimintaa jäällä ja pakollisina varusteina tulee lapsella olla luistimet ja kypärä. Lapset ovat kuntalaisvakuutuksen piirissä, ellei ole jotakin omaa/lajiliiton vakuutusta olemassa. Lapset tulee noutaa jäähallilta klo 16.00 mennessä! Vaasan Sportin Juniorit järjestää kuljetuksen kouluilta, jotka osallistuvat tähän. Parillisina viikkoina kuljetus lähtee Gerbystä ja parittomina viikkoina kuljetus lähtee Vanhan Vaasan ala-asteelta. Tarkemmat tiedot tulee kouluille lähempänä ajankohtaa.

Tiedustelut: Junior Sport ry, Ari-Pekka Pajuluoma, a-p.pajuluoma@juniorsport.fi, 044-5740444.

GOLFFIA

Vaasan Golf järjestää kaksikielisten ohjaajien ja valmentajien toimesta, opastusta golffin perusteisiin koulupäivän aikana joko ulkona koulun pihalla tai sisällä liikuntasalissa. Parhaiten lajin harrastus kuitenkin onnistuu Vaasan golfkentällä. Tällöin voimme toteuttaa harjoittelua siihen tarkoitetussa ympäristössä. Tarvittaessa ja mahdollisuuksien rajoissa Vaasan golf järjestää myös kuljetuksen kentälle.

Tiedustelut ja tilaukset: Jonathan Nylén, jonathan.nylen@hotmail.com, 0505686895.
Linkkejä: http://www.draiviakouluun.net/