Olet täällä

PERHELIIKUNTA

Koe Vaasa

Perheliikuntaa järjestetään arki-iltaisin ja viikonloppuisin maksuttomilla ja kaikille avoimilla perheliikuntavuoroilla. Tervetuloa mukaan!

Hoppis-perheliikunta

Hoppis-perheliikunta on koko perheelle suunnattu maksuton liikunnallinen iltapäivä. Perheillä on mahdollisuus liikkua omatoimisesti käytössään Urheiluhallin tilat sekä runsaasti liikuntavälineitä. Jokaisella lapselle tulee olla mukana huoltaja, jonka vastuulla hän liikkuu Hoppiksessa. Perheliikuntaan voit osallistua ilman ennakkovarausta tai ilmoittautumista.

Viikot: Hoppis-perheliikuntaa järjestetään syksyllä 2017 viikoilla 35-50
Aika: sunnuntaisin klo 15.30-17.00.
Paikka: Urheiluhalli, Sepänkyläntie 14

Perheluistelutapahtumat

Perheluistelutapahtumia järjestetään Vaasan jäähallilla lauantai-iltapäivisin yhteistyössä vaasalaisten jääurheiluseurojen kanssa. Perheluisteluvuorot ovat maksuttomia ja jäällä on mukana jääurheiluseurojen ohjaajia. Jokaisella lapselle tulee olla mukana huoltaja, jonka vastuulla hän luistelee perheluisteluvuorolla. Vuorolle voit osallistua ilman ennakkovarausta tai ilmoittautumista.  

Viikot: Perheluistelutapahtumia järjestetään syyskuu-huhtikuu välisenä aikana. Tarkemmista päivämääristä informoidaan perheliikunnan nettisivuilla.
Aika: lauantaisin klo 14.00-15.00.
Paikka: Vaasa Arena, Rinnakkaistie 1

Toiminnan järjestäjä
Liikuntakoordinaattori
Jaakko Saarinen
puh. 0400-983993, jaakko.saarinen@vaasa.fi