Olet täällä

Koe Vaasa

PERHELIIKUNTA

Perheliikuntaa järjestetään arkipäivisin ja -iltaisin sekä viikonloppuisin maksuttomilla ja kaikille avoimilla perheliikuntavuoroilla.

Hoppis-perheliikuntavuoro
on koko perheelle suunnattu maksuton liikunnallinen iltapäivä. Perheillä on mahdollisuus liikkua omatoimisesti käytössään Urheiluhallin tilat sekä runsaasti liikuntavälineitä. Jokaisella lapselle tulee olla mukana huoltaja, jonka vastuulla hän liikkuu Hoppiksessa. Perheliikuntaan voit osallistua ilman ennakkovarausta tai ilmoittautumista.

Viikot: 2-19 (14.1 alkaen)
Aika: sunnuntaisin klo 15.30-17.00.
Paikka: Urheiluhalli, Sepänkyläntie 14

Ulkohoppis
Ulkohoppis on perheille suunnattu maksuton tapahtuma, jossa tutustutaan liikuntapalveluiden ohjaajien kanssa oman lähiympäristön liikkumismahdollisuuksiin. Ulkohoppis-toiminta jatkuu jälleen keväällä 2018.

Perheluisteluvuorot
Liikuntapalvelut järjestävää yhteistyössä jääurheiluseurojen kanssa kaikille maksuttomia ja avoimia perheluisteluvuoroja Vaasa Arenalla harjoitusjää 3:lla. Jääalue on jaettu kahteen osaan, joista toinen puoli on varattu seuran ohjaamalle lasten luistelukoululle ja toinen puoli tarkoitettu vapaalle luistelulle, jossa saa osittain olla myös mailat käytössä. Perheluisteluun suositellaan ottamaan mukaan omat varusteet, mutta hallilta saa lainata kypärän, jääkiekko- tai ringettemailoja, luistelutukia ja luistelukelkkoja. Huom! Lainattavaa välineistöä on rajoitetusti. Jokaisella lapselle tulee olla mukana huoltaja, jonka vastuulla hän liikkuu Hoppiksessa. Perheluisteluun voit osallistua ilman ennakkovarausta tai ilmoittautumista. Jäävuorolla on jokaisella kerralla paikalla liikuntapalveluiden tai jääurheiluseuran ohjaaja.

Normaalista poikkeavat perheluisteluvuorot: 
La 17.2: Kaikille avoin ja maksuton perheluistelu Olympialaisten hengessä.
La 24.2: Lomalla koko perhe luistelemaan. Tapahtuman järjestää Wasa Team Skaters.
La 3.3: Lomalla koko perhe luistelemaan. Tapahtuman järjestää Wasa Team Skaters.

Viikot: 1-13 (6.1 alkaen)
Aika: lauantaisin klo 13.00-14.00
Paikka: Vaasa Arena (Areena 3), Rinnakkaistie 1

Lisätietoja:
Jaakko Saarinen
puh. 0400-983993
jaakko.saarinen(a)vaasa.fi