Olet täällä

Koe Vaasa

Liikuntaleirit

Liikuntaleirejä järjestetään koululaisten lomien aikaan kesä-, syys- ja hiihtolomalla. Liikuntaleirit ovat kohdennettuja 1-6 -luokkalaisille lapsille.

Koululaisten hiihtolomalla 26.2-1.3.2018 järjestetään liikuntaleiri Öjbergetin talviurheilukeskuksella klo 8-15.30 välisenä aikana. Leiri on suunnattu 1-6 -luokkalaisille lapsille. Leirin hinta on 15€/päivä. Hintaan sisältyy leirin päiväohjelma, lounas, välipala ja bussikuljetus.

Päiväohjelma

Päiväohjelma pitää sisällään 90min laskettelunopetusta ryhmässä, 90min luontotoimintaa, 90min hiihtoa tai pulkkamäkilaskettelua.

Huom! Laskettelunopetus on ryhmäopetusta. Opetustunti pitää sisällään alkulämmittelyn, välineisiin tutustumista ja perustaitojen harjoittelua. Harjoittelu tapahtuu rinteiden alaosassa. Vastuu lapsista opetustilanteessa on opettajalla, joten hissiä saa käyttää ja ylhäältä pääsee laskemaan alas vain, mikäli opettaja näkee ja kokee että lapsi pystyy itsenäisesti hallitsemaan laskunsa ja laskemaan alas turvallisesti.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua mukaan Vaasan kaupungin verkkokaupassa osoitteessa market.vaasa.fi.

Bussikuljetus

Maksuton bussikuljetus lähtee kaupungintalolta klo 8 ja palaa kaupungintalolle klo 15.15.

Välineiden vuokraus

Paikan päällä on mahdollisuus välinevuokraukseen alennettuun hintaan.

Ilmoittautumista koskevat perumisehdot

Ilmoittautuminen toimintaan on sitova. Tilaus tulee peruuttaa kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen jaakko.saarinen(a)vaasa.fi. Peruutetusta paikasta perimme 10€ toiminnan valmistelukuluja. 7vrk ennen toiminnan alkua tai sen jälkeen peruutetuista paikoista palautamme rahat vain lääkärintodistusta vastaan, joka estää osallistumisen koko toiminnan ajaksi. Peruutus on selvä, kuitattuamme peruutuksen. Toiminnan peruuntuessa vähäisen osallistujamäärän tai järjestäjästä aiheutuneen muun syyn takia, palautetaan maksu kokonaisuudessaan.

Vakuutusinfo

Vaasan kaupungilla on vapaaehtoinen ryhmätapaturmavakuutus, joka kattaa Action-toiminnassa sattuneiden tapaturmien välittömät hoitokustannukset 5.000 euroon saakka. Vakuutus koskee julkisessa ja yksityisessä terveydenhuollossa annettua välitöntä hoitoa. Halutessaan huoltajat voivat ottaa lisäksi oman tapaturma- ja/tai omaisuusvakuutuksen.

Lisätietoja:
Jaakko Saarinen
Puh. 0400-983993
jaakko.saarinen(a)vaasa.fi