Olet täällä

Art Battle ilmoittautumislomake

ART BATTLE – Kuntsi 10 vuotta

Anna Kuntsille paras 10-vuotissyntymäpäivälahja ja osallistu Art Battleen! Pääset vaikuttamaan ensi vuoden kokoelmanäyttelyn teosvalintoihin.

Kuntsin modernin taiteen museo täyttää 10 vuotta helmikuussa 2017. Kuntsi kutsuu sinut mukaan rakentamaan ensi vuoden kokoelmanäyttelystä juuri sinun näköisesi ja kisaamaan samalla muiden osallistujien kanssa parhaimmasta teoskokonaisuudesta. Kuntsin toisen kerroksen tila jaetaan osallistujien kesken siten, että kukin pääsee näyttämään taitonsa ja luomaan omat näyttelykokonaisuutensa Kuntsin kokoelman teoksista.

Teosvalinnat tehdään Kuntsin taidekokoelmasta, joka on merkittävä suomalainen nykytaiteen kokoelma. 1960- ja 1970-lukujen taide on kokoelmassa erityisen hyvin edustettuina, mutta siihen kuuluu teoksia aina 1900-luvun alkupuolelta 2000-luvulle asti. Mukana on sekä suomalaisten että ulkomaalaisten taiteilijoiden teoksia.

Teoskokonaisuuksien voittaja ratkeaa yleisöäänestyksessä ja voittaja julkaistaan näyttelyn viimeisellä viikolla. Voittajaryhmälle sekä kaikille osallistujille on luvassa elämyksellinen palkinto.

Mukaan voit hakea yksin, pareittain tai ryhmänä. Taiteen asiantuntemusta tai aikaisempaa kokemusta ei tarvita vaan tärkeintä on innostuneisuus tai uteliaisuus taidetta kohtaan. Osallistuminen edellyttää sitoutumista useampaan tapaamiskertaan syksyllä 2016. Teosvalinnat ja näyttelysuunnitelmat tehdään ryhmätapaamisissa, joita ohjaa kuvataiteilija Janika Herlevi ja mukana on myös hankekoordinaattori Kati Lehtinen. Näyttelyn konseptin on suunnittelut näyttelyn ohjaava kuraattori Kira Sjöberg.

Näyttely on esillä Kuntsin toisessa kerroksessa 4.2.–3.9.2017.

Ilmoita kiinnostuksesi ilmoittautumislomakkeella perjantaina 26.8.2016 mennessä ja olemme yhteydessä pian ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Ilmoittautumislomakkeen täyttäminen ei vielä sido projektiin mukaan. Mikäli kiinnostuneita on enemmän kuin Art Battleen voidaan ottaa mukaan, tekee näyttelytyöryhmä valinnat ilmoittautumisen yhteydessä jätettyjen tietojen ja mahdollisten haastattelujen perusteella.

Lisätietoja antaa hankekoordinaattori Kati Lehtinen, s-posti, p 040 576 3780