Olet täällä

Ilmoittautuminen Taiteiden yöhön 2019

 

ILMOITTAUMINEN TAITEIDEN YÖHÖN 2019

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa ohjelmasi/tapahtumasi tai ilmoittautua esiintyjäksi Vaasan Taiteiden yö -tapahtumaan 8.8.2019. Taiteiden yön tapahtumia ja esiintymisiä koordinoi kaupungin kulttuurikeskus. Kulttuurikeskus rakentaa myös joitain esiintymisareenoja sekä huolehtii tapahtuman markkinoinnista ja auttaa tarvittaessa lupa-asioiden järjestämisessä. Ilmoittautuminen sulkeutuu 28.6.2019.

Tiedustelut: 0400668197 tai taiteidenyo@vaasa.fi

Huom! ilmoittautumisia ilman yhteystietoja ei oteta huomioon
(esim. klassinen musiikki, rokki, heavy jne) Demo mukaan!

”Tapahtumajärjestäjien musiikinkäytöstä maksamat korvaukset ovat tärkeää tuloa musiikin tekijöille - kaikki musiikintekijäthän eivät esiinny itse, vaan tekevät musiikkia muiden esitettäväksi. Musiikin esittäjä (bändi, orkesteri tai dj) tekee esiintymisistään Teostolle esitysilmoituksen, jossa hän raportoi, mitä biisejä tai teoksia keikalla on soitettu. Teosto maksaa musiikinkäyttökorvaukset niille musiikintekijöille ja kustantajille, jotka ovat tehneet soitetun musiikin.”

Ilmoituksen tulee tehdä kaikki, jotka soittavat tai käyttävät musiikkia esityksissään. (Mukaan lukien taustamusiikki sekä tanssiryhmät jne.) Ilmoittaminen on ilmaista.

Otathan kuvakaappauksen ilmoituksesta, ja lähetät meille tositteeksi osoitteeseen taiteidenyo@vaasa.fi.

https://www.teosto.fi/