Ohita valikko

Luonto ja aktiviteetit

Hae kiinnostavia aiheita tyypin ja paikkakunnan valinnalla tai käytä hakusanaa ja paina lopuksi “Näytä hakutulokset”.

Valitse tyyppi
Tyhjennä rajaukset
 • Floating Sauna

  Hietasaari 6, 65100 Vaasa

  Floating sauna on 6 x 10 m saunalautta joka sijaitsee Vaasan keskustan tuntumassa, Hietasaaressa.

  • Matkustajia: Max 15 henk.
  • Matka nopeus: 4 solmua.
  • Ruokaa / Juomia: Mahdollista tilata ruoka etukäteen tai tuoda omia eväitä, iso kaasugrilli löytyy teitä varten.
  • Alkoholia: Saunalautalla ei ole anniskelua, joten voit tuoda omat juomasi.

  Saunaan mahtuu yhteensä 8 henkilöä kerrallaan, käytössä myös tarpeen mukaan lämmitetty oleskelutila missä sohva ja pöytä. Kattoterassilta löytyy kaasugrilli, aurinkotuoleja ja sohvaryhmä. Lautalta löytyy myös kertakäyttöastiat / -lasit ja pelastusliivit ja WC löytyy myös.

  Risteile Vaasan kauniissa saaristossa samalla kun nautit lämpimästä ja rentouttavasta saunakylvystä. Kipparina toimii ammattilainen.

  +358 44 210 6069, +358 40 961 5457

  info@rentitwasa.fi

  Facebook

 • KvarkenEscape

  Vallgrundintie 78, Mustasaari

  Elämästä tulee hauskempaa, kun siihen lisätään viihdettä, naurua ja seikkailuja.

  Merenkurkun maailmanperintöalueella sijaitseva KvarkenEscape tarjoaa elämyksiä haasteen, viihteen ja huvin muodossa. Seikkailuilla on kytkös lähisaariston entisaikaiseen sekä nykyiseen elämään. Tosin hieman, tai aika lailla maustetuin tulkinnoin.

  Lue lisää pakohuoneista kotisivulla.

  +358 40 1968 441

  info@kvarkenescape.fi

  https://www.kvarkenescape.fi/

  Facebook

 • Lilliputti kaupunkijuna

  Vaasa

  Lilliputti -kaupunkijuna kuljettaa kivasti Vaasassa. Lilliputti on hauskan näköinen ja se kuljettaa sopivan hitaalla nopeudella, että ehtii Vaasaan tutustua ihan uudella tavalla.

  Reittiajot 27.6.2022 alkaen. Tarkemmat aikataulut ilmestyvät toukokuussa. Mahdollisuus varata yksityisajoja 9.5.-23.6.2022.

  +358 20 796 1300

  info.tropiclandia@puuhagroup.com

  https://www.tropiclandia.fi/lilliputtijuna/

  Facebook

 • Pakopeli - Merenkurkun merihirviö

  Raippaluodontie 2, Mustasaari

  Sinivihreä maalaus merihirviöstä.

  Koe Merenkurkun saariston maailmanperintö pakopelissä vierailukeskus Maailmanperintöportilla Raippaluodossa!

  Merihirviö on nähty Merenkurkun saaristossa ensimmäisen kerran jo 1800-luvulla, ja nyt se näyttää palanneen saaristoon. Astu sisään Weichsel-näyttelyyn päästäksesi merihirviön jäljille!

  Kenelle pakoseikkailu sopii?
  Peli sopii aikuisille ja lapsille 7. ikävuodesta ylöspäin. Kouluikäisten suositellaan pelaavan aikuisten kanssa. Näyttelytila on esteetön, joten peli soveltuu liikuntarajoitteisille avustajan kanssa. Pelin voi pelata suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

  Aikaraja: 45 minuuttia

  Pelaajien määrä: 2-6 pelaajaa.

  +358 50 3466 200

  info@kvarken.fi

  https://www.vaasa.fi/koe-ja-nae/merenkurkku/koe-merenkurkku/tekemista-merenkurkussa/merenkurkun-merihirvio-pakopeli/

 • Vaasan Kajakkivuokraus

  Rantakatu 21, Vaasa

  Vaasan Kajakkivuokraus tarjoaa nyt helposti vesille haluaville mahdollisuuden lähteä Vaasan saaristoon tai vaikkapa Raippaluodon Unescon maailman perintöalueelle melomaan.

  Lähtöpaikka on kesäisin Vaasan Rantakatu 21 kohdalta, jossa vesillelaskupaikka. Kesällä 2022 avataan uusi vuokrapiste Metsähallituksen ylläpitämän Vargiksen retkeilykohteessa Raippaluodossa.

  Voit myös noutaa kajakin ja kuljettaa sen haluamaasi lähtöpaikkaan. Jos vuokraat kerralla suuremman määrän kajakkeja, voimme myös vuokrata peräkärryn jossa kajakkiteline, kärylle mahtuu kerralla jopa 10 kajakkia.

  Varusvaihtoehtoja:

  • 3 tuntia
  • koko päivä (9-18)
  • viikonloppu (pe-su)

  Tee varaus!

  +358 40 505 5665

  info@vaasankajakkivuokraus.fi

  https://www.vaasankajakkivuokraus.fi/

 • West Coast Rib Charter

  Söderskogsvägen 164, Korsnäs

  Vene

  Tunne vauhdin huuma adrenaliinin virratessa yhdistettynä täydelliseen harmoniaan, kun rauhallisesti kiidämme saaristossa.

  Tule mukaan valitsemallesi retkelle. Veneeseen mahtuu 12 matkustajaa. Huomioi, että matkan toteuttamiseksi matkustajien vähimmäismäärä tulee olla 8 henkeä. Jos matkaasi peruuntuu, yritämme löytää sinulle sopivan retken myöhemmin.

  Räätälöimme mielellämme erilaisia paketteja yrityksille ja ryhmille. Pakettiin voi sisältyä esim.  yhteistyöharjoituksia vedessä, vauhdikas 3-ottelu, saunominen, kajakilla melonta, opastus ja tarinat kohteesta, vesiskootteriajelu, catering tai ravintolavierailu. Voimme myös järjestää yöpymisen.

  Kotisatama on Molpe (Moikipää), mutta lähtö voidaan järjestää myös lähialueen satamista välillä Närpiö-Mustasaari.

  +358 (0) 50 3672037

  westcoastribcharter@gmail.com

  https://www.westcoastribcharter.com/

  Facebook

 • ZIP Adventure Park

  Niemeläntie 15, Vaasa

  Tervetuloa Zip Adventure Parkiin – seikkailupuistoon, joka sijaitsee kauniilla paikalla Vaasassa, Suomen aurinkoisimmassa kaupungissa. Täällä voit kokea toisenlaisen, nopeatempoisen ja houkuttelevan päivän seikkailun merkeissä riippumatta iästä tai siitä, oletko perheen, yrityksen, yhdistyksen tai kaveriporukan seurassa. Tarjoamme haasteita kaikille ikäryhmille – kulje puunlatvojen välissä, haasta itsesi ja nauti sekä jännityksestä että maisemista.

  +358 40 832 2221

  info@zipadventurepark.fi

  http://www.zipadventurepark.fi

  Facebook

 • FindOut Vaasa

  Rewell Center, Ylätori, Vaasa

  Find Out Vaasa

  Menette huoneeseen ja tulette sieltä pois – jos pääsette. Ulospääsyä on hankaloitettu erilaisilla pulmilla, esteillä, lukoilla ja ongelmilla. Teillä on tunti aikaa löytää loppuratkaisu, selvitä ulos ja olla osana tarinaa.
  Asiakkaitamme ovat kaveri- ja polttariporukat sekä perheet. Pakopelaaminen on myös suosittua yritysten ja yhdistysten tyky- ja pikkujoulu- tai vuosijuhlaohjelmana. Varaa pelisi ja tule kokemaan, että pakopeli FindOut on poikkeavaa, hauskaa ja yllättävän hyödyllistä!

  +358 40 024 7090

  jerkka@findout.fi

  https://www.findout.fi

  Facebook

 • H2O Rental

  Niemeläntie 34, 65170 Vaasa

  H2O on vaasalainen vuokrapalvelu, joka toimii Vaskiluodon vanhan idyllisen merivartioaseman tiloissa. Alueella on täydet palvelut ka hyvät P-tilat. Tarjoamme monipuolisia saaristoelämyksiä pitkällä kokemuksella niin merikarhuille, kuin maakravuillekin. Lähde tustutumaan Vaasan saaristoon.

  +358 50 477 1910

  info@h2orental.fi

  https://www.h2orental.fi/

  Facebook

 • Jetlyfe Oy/ Vesijettien vuokraus

  Rantakatu 26, Vaasa

  Länsirannikon laadukkain vesijettien vuokrauspalvelu!

  Kaksi kaverusta miettivät, mitä he tekisivät ensi kesänä. He päättivät, että heidän yrityksensä tarjoaa mahdollisuuden päästä tutustumaan Vaasan saariston nähtävyyksiin merestä käsin laadukkailla ja hyvin varustetuilla vesijeteillä. Nyt sinullakin on mahdollisuus nähdä Raippaluodon silta mereltä käsin tai viettää aurinkoinen piknik yhdellä monista Vaasan saarista. Kalustonamme on neljä SEA-DOO SPARK TRIXX 3UP vesijettiä, jotka ovat helppokäyttöisiä ja vuokrattavissa vaivattomasti Kruunumakasiinin laiturista.

  0405776959

  jetlyfevaasa@gmail.com

  http://www.jetlyfevaasa.fi/

  Facebook

 • MakeItOut

  Teräksenkuja 3, Vaasa

  Make it Out

  Room Escape on jännittävä sekä koukuttava interaktiivinen ongelmanratkaisu ryhmässä. Tehtävänänne on selviytyä pakohuoneesta 60 minuutissa. Makeitout tarjoaa kaksi ainutlaatuista pakopeliä Vaasan ydinkeskustassa.

  +358 20 799 1322

  info@makeitout.fi

  https://makeitout.fi

  Facebook

 • Stormcharter

  Mustasaari

  Ajamme Slavir 6KO ilmatyynyaluksella jossa on ympäristöystävällinen moottori Toyota 2GR V6 EFI 240hv. Matkustajamäärä max 7 henkilöä/1100kg.

  Kuljemme maalla, vedellä , lumella ja jäällä. Maksimi aallonkorkeus 60cm. Talviaikaan ei rajoituksia. Koska Alus kulkee noin 40 cm ilmassa niin pääsemme paikkoihin mihin muut eivät pääse.

  Meillä ei ole valmiita reittejä mutta paljon hyviä ehdotuksia. Asiakas päättää mistä haluaa tulla haetuksi ja mihin haluaa mennä. Ajamme enimmäkseen Vaasan ja Mustasaaren saaristossa mutta luonnollisesti koko merenkurkun alueella tarvittaessa.

  +358 40 147 9212

  http://stormcharter.fi/

 • SUP Station Vaasa

  Hietasaari, 65170 Vaasa

  Länsirannikon helmi – Vaasa – tarjoaa monipuolista ohjelmaa SUP -lautailun parissa! Upeissa Hietasaaren maisemissa voit vuokrata laudan itsenäiseen suppailuun tai kokea uudenlaisia liikunnan elämyksiä osallistumalla ohjatuille retkille ja tunneille.

  +358 44 727 9108

  wetboysfinland@gmail.com

  http://www.supstation.fi/vaasa/

  Facebook

 • The Club Billiard

  Rauhankatu 22, Vaasa

  The Club Billiard on biljardisali Vaasan ydinkeskustassa. Tiloistamme löytyy kaksi snookerpöytää, kuusi poolpöytää, baari ja viihtyisä lounge.

  The Club tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden päästä viettämään huippuhauskoja hetkiä kavereiden kanssa. Ainutlaatuiset ohjelmapakettimme tarjoavat seurueille riemukkaita elämyksiä tykypäivän, pikkujoulun, asiakastilaisuuden tai tiimipäivän merkeissä.

  +358 40 089 7199

  info@theclub.fi

  https://www.theclub.fi/

  Facebook

 • Vaasan Paintball Vuokraus

  Moottorikatu 2, 65170 Vaasa

  Alle kilometri Vaasan keskustasta entisen huvipuiston tiloissa pääset kokemaan värikuulapelin jännitystä. Koe yksi Suomen hienoimmista pelikentistä Wasalandiassa. Tämä post-apokalyptinen pelipaikka nostaa takuuvarmasti sykkeen ja adrenaliini tuotannon pilviin. Paintball sopii kaikille vähintään 7 vuotiaille seikkailunhaluisille.

  Järjestämme ryhmille yksityisiä pelitapahtumia joiden kesto on noin kaksi tuntia. Kokoa siis porukka kasaan ja varaa pelit ennakkoon.

  +358 40 481 9594

  info@vaasanpaintballvuokraus.fi

  https://www.vaasanpaintballvuokraus.fi/

  Facebook

 • Vaasan Skeittiparkki

  Järvikatu 7, Vaasa

  Ilmakuva Vaasan skeittipuistosta

  Skeittiparkki sijaitsee Onkilahden toimintapuiston Vöyrinkaupungin puolelle, Pitkänkadun päässä parkkialueiden pohjoispuolella.

  Noin 1 000 neliömetrin suuruinen betoninen skeittipuisto avattiin syksyllä 2021.

  https://www.vaasa.fi/asu-ja-ela/vapaa-aika/liikunta-ja-ulkoilu/ulkoliikuntapaikat/skeittiparkki/

 • Kiipeilykeskus - Wasa Up

  Rantakatu 2, Vaasa

  Vaasan kiipeilykeskuksessa, Wasa Upissa, on sekä helppoja kiipeilyreittejä ensikertalaisille että kestävyyttä ja tekniikkaa vaativia haasteita kokeneille kiipeilijöille.

  Voit myös haastaa itsesi ja kaverisi ninjaradalla sekä löytää uutta voimaa, tasapainoa ja hyvinvointia ryhmäliikuntatunneiltamme.

  Kiipeilyä ja OCR-rataa voit kokeilla helposti ilman ajanvarausta! Meiltä saat myös monipuoliset ryhmä-, tyky- ja Team Building -paketit. Tervetuloa!

  +358 50 543 4907

  info@wasaup.fi

  https://www.wasaup.fi

  Facebook