Olet täällä

8.2.2018 - 15:57

Waltin uusi verkkokauppa avattu 

Waltti-matkakortti
Waltti-kortin lataamista varten on avattu uusi valtakunnallinen Waltti-kauppa. Uutta kauppaa voi käyttää nopeasti ja helposti ilman kirjautumista.  

Uudessa valtakunnallisessa Waltti-kaupassa kortin lataaminen on nopeampaa ja helpompaa kuin aiemmin. Sekä mobiililaitteiden että tietokoneen käyttäjät on huomioitu uudessa palvelussa.  

Waltti-kaupassa bussikorttiin voi ladata arvoa ja kausituotteita osoitteessa kauppa.waltti.fi 
Uuden kortin ostopalveluun pääsee Waltti-kaupan etusivun kautta.  

Waltti-kaupassa asiakas voi oman mieltymyksensä mukaan valita matkakortin lataamisen tavan: 

a) ilman rekisteröitymistä syöttämällä pelkästään matkakortin korttinumeron ja oman liikennöintialueen. Tämän jälkeen kortille voi ostaa lipputuotteita. 

b) rekisteröimällä oman käyttäjätilin. Tiliin voi yhdistää useita kortteja, jolloin lisätyt kortit ovat aina heti käytettävissä ja suoraan ladattavissa. Lisäksi edelliset ostokset ovat näkyvissä käyttäjätilissä. Rekisteröityminen edellyttää vain sähköpostin ja salasanan antamista.  

Nykyisen verkkokaupan tunnukset eivät toimi uudessa kaupassa, vaan asiakkaan pitää käydä rekisteröimässä uudet tunnukset. 

Maksaminen tapahtuu verkkopankissa Paytrailin kautta. Ostoksesta lähetetään kuitti asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. 

Waltti-kauppa on käytettävissä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.  

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat