Olet täällä

Vammais- ja esteettömyysasiamies

Vammais- ja esteettömyysasiamiehen tehtävä on edistää vammaisten ja eri tavoin toimintaesteisten henkilöiden edellytyksiä elää ja toimia yhdenvertaisena kaupunkilaisena.

Palvelut

TyöskentelyPaperillaJaKoneella640x427KatjaLösönen

Vammais- ja esteettömyysasiamies edistää rakennetun ympäristön ja palvelujen esteettömyyttä sekä saavutettavuutta. Lisäksi hän toimii vammaisneuvoston valmistelijana ja sihteerinä sekä yhdyshenkilönä vammaisjärjestöjen ja kaupungin välillä.

Vammais- ja esteettömyysasiamies ei käsittele vammaisia henkilöitä koskevia oikeudellisia asioita eikä korvaa vakiintuneita valitus-, neuvonta- ja vaikuttamisväyliä (esim. sosiaaliasiamies, potilasasiamies, sosiaali- ja perhepalvelut).

Kuinka otan palvelun käyttöön

Vammais- ja esteettömyysasiamieheen voi olla yhteydessä puhelimitse numerossa 0400 956 221 tai käymällä paikan päällä osoitteessa Ruutikellarintie 4, 65100 Vaasa.

Saavutettavuus:

sosiaali-_ja_terveysvirasto.jpg

Sosiaali- ja terveystoimen yhteisten ja teknisten palveluiden esteetön LE-paikka on pääsisäänkäynnin kulman takana Silverian edessä. Bussipysäkki on päätien varressa. Esteetön pääsisäänkäynti, jossa luiska ja sähköistetyt liukuovet. Kaikkiin kerroksiin pääsee hissillä tai portailla. Esteetön WC ravintolan puolella 1. kerroksessa. Henkilökunnalta saa apua tarvittaessa.

Yhteyshenkilö

Palvelut, joista käyttäjä voisi myös olla kiinnostunut

Lisää aiheesta