Olet täällä

Ikäihmisten seniorikerho Helmen Hetki

Helmen Hetkessä on ikäihmisille monenlaista ohjelmaa kuten bingohetkiä, musisointia, teemapäiviä ja liikuntaa. Palvelu on maksuton ja toimii ajanvarauksella.

Palvelut

Kuva Helmen Hetkestä

Helmen Hetki on avoinna maanantaista torstaihin klo 10-14. Seniorikerho toimii ajanvarauksella palvelutalo Präntöön Helmessä. Omaishoitajat voivat tuoda puolisonsa Helmen Hetkeen, esimerkiksi asioiden hoitamisen ajaksi. Palvelu on asiakkaille maksuton.

Jokainen Helmen Hetken asiakas on seniorikerhossa yhdessä Vamian opiskelijan kanssa. Opiskelija tulee asiakasta vastaan ulkoportille ja saattaa hänet kotimatkalle. Tarvittaessa kotihoito tilaa etukäteen asiakkaalle kyydit Helmen Hetkeen.

Seniorikerhosta löytyvät kuntoiluhuone ja hoitola, jossa asiakkaille voidaan tehdä esimerkiksi pieniä kampauksia tai käsihoitoja. Asiakkaat huomioidaan yksilöinä ja toimintaa rakennetaan heidän toiveidensa mukaisesti.

Helmen Hetkessä voi myös ruokailla ja kahvitella maksua vastaan. Lounaan hinta on 7 euroa, kahvin 1,20 euroa. Kahvin ja pullan yhteishinta on 2,20 euroa.

Helmen Hetken tilat kalusteineen tarjoaa koti- ja laitoshoito. Seniorikerhon toiminnan suunnittelevat ja toteuttavat Vamian opiskelijat yhdessä opettajien kanssa.

KUINKA OTAN PALVELUN KÄYTTÖÖN

Huom! Seniorikerho Helmen Hetki on suljettuna 23.5.–11.8.2019.

Soita ja varaa aika ma-to klo 10-14 puh. 040 645 8656 tai varaa aika netissä tästäAjanvarauksia ja muutoksia voi netin kautta tehdä vuorokausi (24h) ennen haluttua tai varattua aikaa.

Nettiajanvarausta varten asiakkaalla tai varaajalla tulee olla sähköpostiosoite. Sähköpostiin tulee varausvahvistus ja linkki, jonka kautta muutokset ja peruutukset voi varaaja hoitaa itse. 

Helmen Hetki
Kapteeninkatu 32, 3. krs
65100 Vaasa

Lisätietoja toiminnasta:

Opettaja Marjut Töyli
puh. 0400 991 942
marjut.toyli@vamia.fi

Präntöön Helmen yksikönjohtaja Marjo Suutari
puh. 040 745 2490
marjo.suutari@vaasa.fi

Yhteyshenkilö