Olet täällä

Koe Vaasa

Nuoret

Toiminta-avustukset nuorisoyhdistyksille

Nuorisoayhdistyksille myönnettävien toiminta-avustusten hakulomake löytyy täältä

Hakemus palautetaan 29.03.18 klo 15.00 mennessä| Ansökan returneras 29.03.18 tills 15.00
Os. Vaasan Kaupungin keskuskirjaamo
PL 3 65101 65101 VAASA
kirjaamo@vaasa.fi

#YOUNGWASA

Nuorisotyötä vaasalaisille nuorille

 

Meillä tapahtuu ja tekemistä riittää

Vaasan kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa vaasalaisille nuorille monipuolisia matalankynnyksen palveluita arkeen ja vapaa-aikaan.

Nuorisotaloja eli vaasalaisten nuorten omia olohuoneita löytyy Vaasasta kuusi kappaletta. Keskustassa Kultsa, Isolahdessa Sumppu, Gerbyssä Villa Gerby,  Huutoniemellä kohtaamispaikka Huudi, Ristinummella Ristikka ja Vähässäkyrössä Kyrölä. Nuorisotilojen aukioloajat löydät tästä

Kultsasta (Raastuvankatu 30, 2 krs.) löytyvät myös Ohjaamo Pohjanmaa, nuorten tieto- ja neuvontapalvelu Reimari, monikulttuurisen nuorisotyön nuoriso-ohjaaja, etsivät nuorisotyöntekijät sekä idyllinen ja edullinen Walkers-nuorisokahvila.

Lisäksi nuorisopalvelut tarjoavat nuorille musiikki- ja bändiopetusta Rokkikoulussa Rockwerstaalla ja vauhdin vilskettä Skeittihallissa Huutoniemellä. Tutustu myös monipuoliseen tapahtuma- ja kerhotarjontaamme. Seuraa kerho- ja tapahtumatoiminnan ilmoittelua osoitteessa: www.reimari.info tai facebookissa Vaasan kaupungin nuorisopalvelut

Vaasassa toimii aktiivinen nuorisovaltuusto. Vaasan kaupungin nuorisovaltuusto tarjoaa nuorille väylän vaikuttaa.

Tekemistä ja touhua Vaasasta löytyy!

Nuorisopalvelut - Ungdomsservice

 

Vaasan kaupungin nuorisopalveluiden strategia 2016-2017

Yhteystiedot

Nuorisopalveluiden toimisto, käyntiosoite Vaasanpuistikko 20 A, 3. krs., 65100 Vaasa

s-posti: youngwasa@vaasa.fi

www.vaasa.fi/youngwasa


Löydä meidät facebookista Vaasan kaupungin nuorisopalvelut
Instagram: @youngwasa
Snapchat: youngwasa

 

Vaasan kaupungin nuorisopalvelut vuokraa tiloja erilaisia tilaisuuksia ja juhlia varten: Nuorisopalveluiden vuokrattavat tilat.

Ajankohtaista

rokkikoulu.jpg
11.5.2018
Rokkikoulun jokavuotinen kevätjuhla, KevätHäslinki järjestetään torstaina 17.5.2018 klo 18–20 Doo-Bop Clubilla. Lavalle taitojaan näyttämään pääsevät nuoret vaasalaismuusikot.
_mg_5616.jpg
5.3.2018
Vaasan kaupungin nettikaupassa avautuu 5.3. valikoima lapsille ja nuorille suunnattuja kesäleirejä. Tarjolla on nuorisopalveluiden ja liikuntapalveluiden tuottamia kokonaisuuksia sekä retkiä.
taiteiden_yo_2014_mg_0760.jpg
22.1.2018
Nuorisotalo Ristikalla järjestetään keskiviikkona 24.1. klo 18–20 harrastusilta, joka on suunnattu 13–17-vuotiaille, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikenikäiset.
tumetour_final.png
11.10.2017
Nuorten Summeri-ohjelmasta tuttu juontaja Tume vierailee nuorisotalo Kultsalla torstaina 19.10. Syyslomaviikolla Kultsalla on pidemmät aukioloajat, yllätysohjelmaa ja visailuja.
varikko_kuva.png
1.9.2017
Vaasan kaupungin nuorisopalvelut järjestää syrjäytymisvaarassa oleville 15–28-vuotiaille vaasalaisille työpajatoimintaa. Tarjolla on vaihtoehtoja, jos esimerkiksi opinnot ovat keskeytyneet tai...
rokkikoulu_kuva_niklas_norrgrann.jpg
19.4.2017
Kolmessa vaasalaisessa palvelukodissa saadaan nauttia tänä keväänä suomalaisia pop-hittejä, kun Rokkikoulu jalkautuu ilahduttamaan vanhempaa kuulijakuntaa.
Mitä tehdä, kun on tylsää? Nuorisotaloilla ja muissa kaupungin tiloissa voit tehdä juuri sitä, mikä sinua kiinnostaa.
Reimari on nuorten tieto- ja neuvontapalvelu, joka on tarkoitettu kaikille alle 29-vuotiaille vaasalaisille nuorille. Etsivät nuorisotyöntekijät auttavat ja ohjaavat nuoria arjessaan.
Vaasan nuorisovaltuusto on nuoria koskevien asioiden asiantuntija- ja yhteistyöelin. Voit myös vaikuttaa nuortenideat.fi sivuston kautta!