Olet täällä

Koe Vaasa

Nuorten Vaasa

 

Nuorisotyötä vaasalaisille nuorille

 

Nuorisopalvelut - Ungdomsservice

Meillä tapahtuu ja tekemistä riittää

Vaasan kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa vaasalaisille nuorille monipuolisia matalan kynnyksen palveluita arkeen ja vapaa-aikaan.

Nuorisotaloja eli vaasalaisten nuorten omia olohuoneita löytyy Vaasasta kuusi kappaletta. Keskustassa Kultsa, Isolahdessa Sumppu, Gerbyssä Villa Gerby,  Huutoniemellä kohtaamispaikka Huudi, Ristinummella Ristikka ja Vähässäkyrössä Kyrölä. Nuorisotilojen aukioloajat löydät tästä

Kultsasta (Raastuvankatu 30, 2 krs.) löytyy myös etsivät nuorisotyöntekijät, idyllinen ja edullinen Walkers-nuorisokahvila sekä nuorten tieto- ja neuvontapalvelu Reimari, jossa työskentelee nuorisotiedottaja ja maahanmuuttajakoordinaattori.

Lisäksi nuorisopalvelut tarjoavat nuorille musiikki- ja bändiopetusta Rokkikoulussa Rockwerstaalla ja vauhdin vilskettä Skeittihallissa Huutoniemellä. Tutustu myös monipuoliseen tapahtuma- ja kerhotarjontaamme. Seuraa kerho- ja tapahtumatoiminnan ilmoittelua osoitteessa: www.reimari.info tai facebookissa Vaasan kaupungin nuorisopalvelut

Vaasassa toimii aktiivinen nuorisovaltuusto. Vaasan kaupungin nuorisovaltuusto tarjoaa nuorille väylän vaikuttaa.

Löydä meidät somesta:

facebook:@youngvaasa
Instagram: @youngvaasa
 

Yhteystiedot:

Nuorisopalveluiden toimisto, käyntiosoite Raastuvankatu 30, 65100 Vaasa

s-posti: nuorisopalvelut@vaasa.fi

 

 

Vaasan kaupungin nuorisopalvelut vuokraa tiloja erilaisia tilaisuuksia ja juhlia varten: Nuorisopalveluiden vuokrattavat tilat.

Ajankohtaista

Mitä tehdä, kun on tylsää? Nuorisotaloilla ja muissa kaupungin tiloissa voit tehdä juuri sitä, mikä sinua kiinnostaa.
Vaasan nuorisovaltuusto on nuoria koskevien asioiden asiantuntija- ja yhteistyöelin. Voit myös vaikuttaa nuortenideat.fi sivuston kautta!