Olet täällä

Koe Vaasa

Nuorten Vaasa

 

Nuorisotyötä vaasalaisille nuorille

 

Nuorisopalvelut - Ungdomsservice

Meillä tapahtuu ja tekemistä riittää

Vaasan kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa vaasalaisille nuorille monipuolisia matalan kynnyksen palveluita arkeen ja vapaa-aikaan.

Nuorisotaloja eli vaasalaisten nuorten omia olohuoneita löytyy Vaasasta kuusi kappaletta. Keskustassa Kultsa, Isolahdessa Sumppu, Gerbyssä Villa Gerby,  Huutoniemellä kohtaamispaikka Huudi, Ristinummella Ristikka ja Vähässäkyrössä Kyrölä. Nuorisotilojen aukioloajat löydät tästä

Kultsasta (Raastuvankatu 30, 2 krs.) löytyy myös etsivät nuorisotyöntekijät, idyllinen ja edullinen Walkers-nuorisokahvila sekä nuorten tieto- ja neuvontapalvelu Reimari, jossa työskentelee nuorisotiedottaja ja maahanmuuttajakoordinaattori.

Lisäksi nuorisopalvelut tarjoavat nuorille musiikki- ja bändiopetusta Rokkikoulussa Rockwerstaalla ja vauhdin vilskettä Skeittihallissa Huutoniemellä. Tutustu myös monipuoliseen tapahtuma- ja kerhotarjontaamme. Seuraa kerho- ja tapahtumatoiminnan ilmoittelua osoitteessa: www.reimari.info tai facebookissa Vaasan kaupungin nuorisopalvelut

Vaasassa toimii aktiivinen nuorisovaltuusto. Vaasan kaupungin nuorisovaltuusto tarjoaa nuorille väylän vaikuttaa.

Löydä meidät somesta:

facebook:@youngvaasa
Instagram: @youngvaasa
 

Yhteystiedot:

Nuorisopalveluiden toimisto, käyntiosoite Raastuvankatu 30, 65100 Vaasa

s-posti: nuorisopalvelut@vaasa.fi

 

 

Vaasan kaupungin nuorisopalvelut vuokraa tiloja erilaisia tilaisuuksia ja juhlia varten: Nuorisopalveluiden vuokrattavat tilat.

Ajankohtaista

rokkikoulu.jpg
11.5.2018
Rokkikoulun jokavuotinen kevätjuhla, KevätHäslinki järjestetään torstaina 17.5.2018 klo 18–20 Doo-Bop Clubilla. Lavalle taitojaan näyttämään pääsevät nuoret vaasalaismuusikot.
taiteiden_yo_2014_mg_0760.jpg
22.1.2018
Nuorisotalo Ristikalla järjestetään keskiviikkona 24.1. klo 18–20 harrastusilta, joka on suunnattu 13–17-vuotiaille, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikenikäiset.
tumetour_final.png
11.10.2017
Nuorten Summeri-ohjelmasta tuttu juontaja Tume vierailee nuorisotalo Kultsalla torstaina 19.10. Syyslomaviikolla Kultsalla on pidemmät aukioloajat, yllätysohjelmaa ja visailuja.
varikko_kuva.png
1.9.2017
Vaasan kaupungin nuorisopalvelut järjestää syrjäytymisvaarassa oleville 15–28-vuotiaille vaasalaisille työpajatoimintaa. Tarjolla on vaihtoehtoja, jos esimerkiksi opinnot ovat keskeytyneet tai...
rokkikoulu_kuva_niklas_norrgrann.jpg
19.4.2017
Kolmessa vaasalaisessa palvelukodissa saadaan nauttia tänä keväänä suomalaisia pop-hittejä, kun Rokkikoulu jalkautuu ilahduttamaan vanhempaa kuulijakuntaa.
Mitä tehdä, kun on tylsää? Nuorisotaloilla ja muissa kaupungin tiloissa voit tehdä juuri sitä, mikä sinua kiinnostaa.
Vaasan nuorisovaltuusto on nuoria koskevien asioiden asiantuntija- ja yhteistyöelin. Voit myös vaikuttaa nuortenideat.fi sivuston kautta!