Olet täällä

Koe Vaasa

Nuorten Vaasa

 

Youngwasa-tunnus

Nuorisotyötä vaasalaisille nuorille

 

Nuorisopalvelut - Ungdomsservice

Meillä tapahtuu ja tekemistä riittää

Vaasan kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa vaasalaisille nuorille monipuolisia matalan kynnyksen palveluita arkeen ja vapaa-aikaan.

Nuorisotaloja eli vaasalaisten nuorten omia olohuoneita löytyy Vaasasta kuusi kappaletta. Keskustassa Kultsa, Isolahdessa Sumppu, Gerbyssä Villa Gerby,  Huutoniemellä kohtaamispaikka Huudi, Ristinummella Ristikka ja Vähässäkyrössä Kyrölä. Nuorisotilojen aukioloajat löydät tästä

Kultsasta (Raastuvankatu 30, 2 krs.) löytyvät myös Ohjaamo Pohjanmaa, nuorten tieto- ja neuvontapalvelu Reimari, monikulttuurisen nuorisotyön nuoriso-ohjaaja, etsivät nuorisotyöntekijät sekä idyllinen ja edullinen Walkers-nuorisokahvila.

Lisäksi nuorisopalvelut tarjoavat nuorille musiikki- ja bändiopetusta Rokkikoulussa Rockwerstaalla ja vauhdin vilskettä Skeittihallissa Huutoniemellä. Tutustu myös monipuoliseen tapahtuma- ja kerhotarjontaamme. Seuraa kerho- ja tapahtumatoiminnan ilmoittelua osoitteessa: www.reimari.info tai facebookissa Vaasan kaupungin nuorisopalvelut

Vaasassa toimii aktiivinen nuorisovaltuusto. Vaasan kaupungin nuorisovaltuusto tarjoaa nuorille väylän vaikuttaa.

Löydä meidät somesta:

facebook:Vaasan kaupungin nuorisopalvelut
Instagram: @youngwasa
Snapchat: youngwasa

 

Yhteystiedot:

Nuorisopalveluiden toimisto, käyntiosoite Raastuvankatu 30, 65100 Vaasa

s-posti: youngwasa@vaasa.fi

www.vaasa.fi/youngwasa

 

 

Vaasan kaupungin nuorisopalvelut vuokraa tiloja erilaisia tilaisuuksia ja juhlia varten: Nuorisopalveluiden vuokrattavat tilat.

 

 

Vaasan kaupungin nuorisopalveluiden strategia 2016-2017

Ajankohtaista

rokkikoulu.jpg
11.5.2018
Rokkikoulun jokavuotinen kevätjuhla, KevätHäslinki järjestetään torstaina 17.5.2018 klo 18–20 Doo-Bop Clubilla. Lavalle taitojaan näyttämään pääsevät nuoret vaasalaismuusikot.
_mg_5616.jpg
5.3.2018
Vaasan kaupungin nettikaupassa avautuu 5.3. valikoima lapsille ja nuorille suunnattuja kesäleirejä. Tarjolla on nuorisopalveluiden ja liikuntapalveluiden tuottamia kokonaisuuksia sekä retkiä.
taiteiden_yo_2014_mg_0760.jpg
22.1.2018
Nuorisotalo Ristikalla järjestetään keskiviikkona 24.1. klo 18–20 harrastusilta, joka on suunnattu 13–17-vuotiaille, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikenikäiset.
tumetour_final.png
11.10.2017
Nuorten Summeri-ohjelmasta tuttu juontaja Tume vierailee nuorisotalo Kultsalla torstaina 19.10. Syyslomaviikolla Kultsalla on pidemmät aukioloajat, yllätysohjelmaa ja visailuja.
varikko_kuva.png
1.9.2017
Vaasan kaupungin nuorisopalvelut järjestää syrjäytymisvaarassa oleville 15–28-vuotiaille vaasalaisille työpajatoimintaa. Tarjolla on vaihtoehtoja, jos esimerkiksi opinnot ovat keskeytyneet tai...
rokkikoulu_kuva_niklas_norrgrann.jpg
19.4.2017
Kolmessa vaasalaisessa palvelukodissa saadaan nauttia tänä keväänä suomalaisia pop-hittejä, kun Rokkikoulu jalkautuu ilahduttamaan vanhempaa kuulijakuntaa.
Mitä tehdä, kun on tylsää? Nuorisotaloilla ja muissa kaupungin tiloissa voit tehdä juuri sitä, mikä sinua kiinnostaa.
Reimari on nuorten tieto- ja neuvontapalvelu, joka on tarkoitettu kaikille alle 29-vuotiaille vaasalaisille nuorille. Etsivät nuorisotyöntekijät auttavat ja ohjaavat nuoria arjessaan.
Vaasan nuorisovaltuusto on nuoria koskevien asioiden asiantuntija- ja yhteistyöelin. Voit myös vaikuttaa nuortenideat.fi sivuston kautta!