Olet täällä

Nuoret

Koe Vaasa

#YOUNGWASA

Nuorisotyötä vaasalaisille nuorille

 

Meillä tapahtuu ja tekemistä riittää

Vaasan kaupungin nuorisopalvelut tarjoaa vaasalaisille nuorille monipuolisia matalankynnyksen palveluita arkeen ja vapaa-aikaan.

Nuorisotaloja eli vaasalaisten nuorten omia olohuoneita löytyy Vaasasta seitsemän kappaletta. Keskustassa Kultsa, Isolahdessa Sumppu, Gerbyssä Villa Gerby, Suvilahdessa Suviboxi, Huutoniemellä Huudi, Ristinummella Ristikka ja Vähässäkyrössä Kyrölä. Nuorisotilojen aukioloajat löydät tästä

Kultsasta (Raastuvankatu 30, 2 krs.) löytyvät myös Ohjaamo Pohjanmaa, nuorten tieto- ja neuvontapalvelu Reimari, monikulttuurisen nuorisotyön nuoriso-ohjaaja, etsivät nuorisotyöntekijät sekä idyllinen ja edullinen Walkers-nuorisokahvila.

Lisäksi nuorisopalvelut tarjoavat nuorille musiikki- ja bändiopetusta Rokkikoulussa Rockwerstaalla ja vauhdin vilskettä Skeittihallissa Huutoniemellä. Tutustu myös monipuoliseen tapahtuma- ja kerhotarjontaamme. Seuraa kerho- ja tapahtumatoiminnan ilmoittelua osoitteessa: www.reimari.info tai facebookissa Vaasan kaupungin nuorisopalvelut

Vaasassa toimii aktiivinen nuorisovaltuusto. Vaasan kaupungin nuorisovaltuusto tarjoaa nuorille väylän vaikuttaa.

Tekemistä ja touhua Vaasasta löytyy!

Nuorisopalvelut - Ungdomsservice

 

Vaasan kaupungin nuorisopalveluiden strategia 2016-2017

Yhteystiedot

Nuorisopalveluiden toimisto, käyntiosoite Vaasanpuistikko 20 A, 3. krs., 65100 Vaasa

s-posti: youngwasa@vaasa.fi

www.vaasa.fi/youngwasa

Löydä meidät facebookista Vaasan kaupungin nuorisopalvelut
Instagram: @youngwasa
Snapchat: youngwasa

 

Vaasan kaupungin nuorisopalvelut vuokraa tiloja erilaisia tilaisuuksia ja juhlia varten: Nuorisopalveluiden vuokrattavat tilat.

Ajankohtaista

rokkikoulu_kuva_niklas_norrgrann.jpg
19.4.2017
Kolmessa vaasalaisessa palvelukodissa saadaan nauttia tänä keväänä suomalaisia pop-hittejä, kun Rokkikoulu jalkautuu ilahduttamaan vanhempaa kuulijakuntaa.
tubetour_nettisivu.png
7.3.2017
Joukko huipputubettajia saapuu Vaasaan 11.3.2017. Valtakunnallinen kiertue tuo Youtubesta tutut videobloggaajat lavalle ja faniensa keskuuteen. Mukana Vaasassa ovat Herbalisti, Ilaripro, Iina-...
TubeTour Vaasa 11.3.2017
29.12.2016
Joukko huipputubettajia saapuu Vaasaan 11.3.2017. Mukana ovat Herbalisti, Ilaripro, Iina-Katariina, MariieVeronica ja ZoneVD.
Vaasan nuorisovaltuusto on nuoria koskevien asioiden asiantuntija- ja yhteistyöelin. Voit myös vaikuttaa nuortenideat.fi sivuston kautta!