Olet täällä

22.1.2018 - 9:53

Harrastusilta Nuorisotalo Ristikalla

taiteiden_yo_2014_mg_0760.jpg
Nuorisotalo Ristikalla järjestetään keskiviikkona 24.1. klo 18–20 harrastusilta, joka on suunnattu 13–17-vuotiaille, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikenikäiset.

Tapahtumassa eri harrastusten edustajat kertovat omasta harrastuksestaan. Illan aikana voi tutustua moneen eri lajiin, kuten pelastus- ja palokuntatoimintaan, koripalloon, jalkapalloon tai brasilialaiseen jujutsuun, rock- ja pop-musiikkiin ja eri tanssilajeihin aina baletista breakdanceen.

Paikalla toimintaansa ovat esittelemässä mm. Vaasan VPK:n nuoriso-osasto, Vaasan Salama, VPS Juniorit, BJJ Vaasa, Rokkikoulu ja Tanssikoulu Kipinä.

Tapahtuma järjestetään nuorisotalo Ristikalla keskiviikkona 24.1. klo 18–20 ja tavoitteena on esitellä nuorille vapaa-ajanviettomahdollisuuksia harrastuksen parissa.

- Vastaavaa ei ole aikaisemmin järjestetty Ristikalla, joten toivomme nuorten innostuvan tapahtumasta, kertoo nuoriso-ohjaaja Oona Englund Vaasan kaupungin nuorisopalveluista.

Tapahtuma on suunnattu 13–17-vuotiaille nuorille, mutta paikalle voivat tulla kaikenikäiset harrastuksista kiinnostuneet.

Nuorisotalo Ristikka sijaitsee Ristinummen terveysaseman vieressä osoitteessa Jyrsijänkatu 2. Tapahtuman järjestää Vaasan kaupungin nuorisopalvelut.

Lisätietoja antaa:

Nuoriso-ohjaaja Oona Englund, puh. 040 358 4305, oona.englund@vaasa.fi

Uusimmat