Olet täällä

5.3.2018 - 14:31

Kesäleirit löytyvät nettikaupasta

_mg_5616.jpg
Vaasan kaupungin nettikaupassa avautuu 5.3. valikoima lapsille ja nuorille suunnattuja kesäleirejä. Tarjolla on nuorisopalveluiden ja liikuntapalveluiden tuottamia kokonaisuuksia sekä retkiä.

 

Vaasan kaupungin nettikauppa löytyy osoitteesta: market.vaasa.fi. Sinne on koottu laaja valikoima aiheeltaan erilaisia aktiviteetteja eri-ikäisille lapsille ja nuorille.

- Uutuuksia ovat skeittileiri sekä retki Powerparkiin, joka valikoitui retkikohteeksi nuorisotaloilla annettujen äänien perusteella, kertoo nuorisosihteeri Kaisa Salo.

Nuorisopalveluiden järjestämiä leirejä ovat mm. School’s Out –päiväleiri Villa Gerbyssä, päiväleirinä toteutettavat skeittileiri Skeittihallissa ja musaleiri Rokkikoulussa sekä nuorisotalo Kyrölän tiloissa Vähässäkyrössä viikon kestävät taideleiri ja teatterileiri.

Leirien lisäksi kesäkuussa, 19.6. tehdään Vaasan 4H-yhdistyksen kanssa yhteistyössä retki elämyspuisto Powerparkiin, jonne on ennakkoilmoittautuminen 30.4. mennessä. Leirit ja retket on suunnattu erityisesti vaasalaisille lapsille ja nuorille ja ne toteutuvat, jos ilmoittautuneita saadaan riittävä määrä.

Monipuolisia liikuntaleirejä

Liikuntapainotteisia Action-leirejä järjestetään kesän aikana monipuolisesti eri puolilla kaupunkia, kuten Hietalahdessa, keskustan ja Gerbyn alueella, Palosaarella, Huutoniemellä, Ristinummella, Sundomissa ja Vähässäkyrössä.

Leireihin sisältyy liikunta- ja harrastuspainotteista ohjelmaa, mutta valikoimassa on myös leirejä, joiden ohjelmassa on mm. jalkapalloa tai taidetyöpajoja, teatteria ja akrobatiaa.

- Leireillä leikitään, pelataan ja ollaan yhdessä mukavien ohjaajien kanssa, summaa liikuntasuunnittelija Jaakko Saarinen.

 

Varaukset lasten ja nuorten kesäleireille ja retkille ovat käynnissä: market.vaasa.fi

Uusimmat

tori_siltaloppi.png
20.7.2018
Kesähelteiden jatkuessa on syytä muistaa juoda ja syödä säännöllisesti. Vesi on paras janojuoma, ja vesipullo on hyvä pitää mukana koko ajan.