Olet täällä

8.1.2018 - 12:32

Kevät kutsuu liikkumaan

vaasa.jpg
Vaasan kaupungin liikuntapalveluiden kevätkausi käynnistyy 8.1.

Kevään liikuntaryhmät alkavat maanantaina 8.1. Terveysliikunnan ryhmiin on avoimet ovet viikolla 2, jolloin eri lajeihin voi tutustua maksutta. Kevätkausi kestää tammikuusta huhtikuun lopulle.

Muista ryhmistä poiketen Urheilukeskuksessa järjestettävät liikuntaryhmät aloittavat kevätkauden myöhemmin lattiaremontin vuoksi. Miesten kuntomix ja torstain sählyryhmät alkavat 18.1. lähtien ja kahvakuula 23.1. lähtien.

Kevään terveysliikuntaohjelmaan kuuluu monipuolista ryhmäliikuntaa kaikenkuntoisille naisille ja miehille. Ohjelmaan viikoilla 2–18 kuuluu mm. lihaskuntotreeniä, zumbaa, venyttelyä ja keppi- ja kuminauhajumppaa. Osa tarjottavista tunneista on suunnattu vähän tai satunnaisesti liikuntaa harrastaville. Viikolla 9 ei järjestetä liikuntaohjelmaa.

Ryhmiin voi osallistua rajoituksetta liikuntakortilla, joita myydään Vaasan uimahallin kassalla, Vaasan pääkirjastossa sijaitsevassa kansalaisinfossa ja Vähänkyrön yhteispalvelupisteessä. Kevätkauden kortti maksaa 53 euroa. Eläkeläiset, työttömät ja opiskelijat voivat hankkia kortin 40 euron hintaan.

Perheliikuntaa

Kevätkaudella järjestetään maksutonta perheliikuntaa, joka kannustaa liikkumaan yhdessä. 

Sunnuntai-iltapäivisin (viikoilla 2–19) perheillä on mahdollisuus liikkua omatoimisesti ja käyttää erilaisia liikuntavälineitä Urheiluhallissa klo 15.30–17.00.

Lauantai-iltapäivisin (viikoilla 1–13) on klo 13.00–14.00 perheluisteluvuoro, joka järjestetään Vaasa Areenalla yhteistyössä vaasalaisten jääurheiluseurojen kanssa.

Kuntoilua ja neuvontaa

Kuntoilla voi myös Hietalahden Kuntotalossa, joka sijaitsee osoitteessa Ruutikellarintie 5. Kuntotalo palvelee päivittäin vuoden ympäri. Kausiavaimia voi ostaa uimahallin kassalta aukioloaikoina.

Liikuntapalvelut tarjoaa neuvoja ja ideoita liikunnan aloittamiseen ja oman kunnon kohentamiseen. Liikuntaneuvontaa saa soittamalla liikuntaluuriin 040 721 9760.

 

Ryhmäkuvaukset ja ajat: www.vaasa.fi/ohjattu-terveysliikunta
 

Lisätietoja antaa: 
Liikuntasuunnittelija Susanna Porkkala, 040 721 9760, susanna.porkkala@vaasa.fi

Uusimmat

Kaavoitus katukyltti
23.2.2018
Vaasan kaavoitus on aloittanut tänään uuden kokeilun, jossa kaavoitustyö tehdään näkyväksi katukuvassa. Ensimmäinen kaavoituksen kyltti on nyt pystytetty osoitteeseen Kauppapuistikko 29.