Olet täällä

2.6.2018 - 23:37

YleXPop houkutteli Vaasan torille 16 000 ihmistä

YleXPop 2018
YleXPop -ilmaiskonsertti sai Vaasan liikkeelle koulujen päättäjäispäivänä. Kauppatorilla järjestetyssä tapahtumassa vieraili arviolta 16 000 ihmistä.

Kuuden tunnin aikana nähtiin upeita livevetoja muun muassa Mikael Gabrielilta, Evelinalta, Reino Nordinilta, Nelli Matulalta sekä Aleksanteri Hakaniemeltä. Tapahtumassa oli myös Antti Tuiskun uuden Kumipuku-kesäkumibiisin musiikkivideon ensiesitys.

— Kiitämme Vaasaa erinomaisesta yhteistyöstä, jonka tuloksena oli mahtavasti onnistunut ilmaiskonsertti. Oli hienoa nähdä vaasalaiset sankoin joukoin nauttimassa tapahtuman ilmapiiristä ja musiikista. Kaunis aurinkoinen sää kruunasi konsertin, YleX:n ohjelmapäällikkö Hanne Kautto kommentoi.

— Parasta oli tehdä yhdessä mahtava elämys yleisölle. Meitä oli monta, joiden tahtotila oli sama ja se näkyi koko matkan ajan. Kiitän omasta puolestani, että saimme olla mukana tässä upeassa tapahtumassa, kiteyttää Visit Vaasan toimitusjohtaja Max Jansson.

YleXPop vaihtaa vuosittain tapahtumapaikkaa. Seuraavaksi suosittu ilmaistapahtuma järjestetään 1. kesäkuuta 2019 Itä-Suomen Joensuussa.

YleXPopin livekeikat ja ohjelmasisällöt katsottavissa nyt Yle Areenassa.

 

Lisätietoja tapahtumasta
Hanne Kautto, ohjelmapäällikkö, YleX
hanne.kautto@yle.fi, 045 232 9624

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat