Olet täällä

Ristinummen avoin päiväkoti

Jyrsijänkatu 2
65370
VAASA
Puhelinasiointi
63252679
Puhelinnumero(t): 
Matkapuhelin
0400 949 211

Alue jossa palvelu on tarjolla

Ristinummi
leija_www.jpg
Avoin päiväkoti on tarkoitettu vaasalaisille alle kouluikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen ja hoitajilleen. Osallistua voi ilman ennakkoilmoittautumista. Pyrkimyksenä on tukea sekä lapsen kehitystä että aikuista kasvatustyössä. Avoimessa päiväkodissa leikitään, lauletaan, askarrellaan, jumpataan, maalataan, leivotaan ja tehdään retkiä yhdessä. Aikuisille on muun muassa asiantuntijavierailuja ja tuote-esittelyjä. Ohjelma ilmestyy kerran kuussa. Tarjolla on kahvia, teetä ja maitoa pientä korvausta vastaan. Mukaan voi ottaa myös omat eväät, jotka voi lämmittää mikrossa. Avoimessa päiväkodissa kaikki aikuiset toimivat yhdessä lasten kanssa, mutta päävastuu lapsesta on mukana olevalla aikuisella. Päiväkotiin voi tulla silloin, kun aikuiselle ja lapselle sopii. Päiväkodin kerho on tarkoitettu ensisijaisesti 2,5 - 5-vuotiaille vaasalaisille lapsille, jotka eivät ole kunnallisessa päivähoidossa. Kerhossa askarrellaan, lauletaan, leikitään ja jumpataan. Avoimen päiväkodin toiminnan tarkoituksena on antaa lapsille ja aikuisille mahdollisuus leikkiä yhdessä ja tutustua toisiin lapsiin ja aikuisiin sekä tarjota vaihtelua päivään.

Henkilökunta:

Marita Paajanen, lastentarhanopettaja, päiväkodinjohtaja, marita.paajanen@vaasa.fi
Katja Partanen, leikinohjaaja
 

Viikko-ohjelma:

 • Kerho
  ma ja pe klo 8.30 - 12.30
 • Avoin päiväkoti
  ma, pe klo 13.00 - 15.00
  ti, to klo 9.00 - 15.30
  ke klo 8.30 – 15.00
   

 

Toiminta-ajatus ja painopisteet:

 • Toiminnan tarkoituksena on antaa lapsille ja aikuisille mahdollisuus leikkiä yhdessä ja tutustua toisiin lapsiin ja aikuisiin sekä tarjota vaihtelua päivään.

Tästä linkistä voit tutustua elokuun ohjelmaan (pdf) Huom! Ohjemaa muutettu 8.8.2017. Viikolla 32 toiminta poikkeuksellisesti tilojen 1. kerroksessa, jumppasalissa sekä pihalla.

Tästä linkistä voit tutustua syyskuun ohjelmaan (pdf)

Linkki kerhoon hakemiseen ja avoimen päiväkodin toimintaan ilmoittautumiseen.
Linkki toiminnasta perittäviin maksuihin.

 

TERVETULOA!

Yhteyshenkilö