Olet täällä

Palvelut, joista käyttäjä voisi myös olla kiinnostunut

Opiskelijat luennolla

10-luokka (lisäopetus)

Kymppiluokalle eli perusopetuksen lisäopetukseen voivat hakea kuluvana tai edellisenä vuonna peruskoulunsa päättäneet nuoret, jotka eivät ole saaneet toisen asteen opiskelupaikkaa lukiosta tai ammatillisista oppilaitoksista tai ovat jättäneet tarjotun opiskelupaikan käyttämättä. Kymppiluokan tavoitteena on kehittää oppilaan opiskelu- ja uranvalintamahdollisuuksia sekä helpottaa jatkokoulutukseen pääsyä. Oppilas voi kymppiluokalla korottaa peruskoulun päättötodistuksen arvosanoja. Kymppiluokan opetus kestää lukuvuoden ajan. Sitä annetaan vähintään 1100 tuntia. Opetukseen voi kuulua myös työelämään tutustumista sekä yhteiskuntatietojen ja -taitojen kartuttamista.
Vaasan kaupunki järjestää perusopetuksen lisäopetusta niille vaasalaisille nuorille, joilla ei ole opiskelupaikkaa toisen asteen oppilaitoksessa.
Kymppiluokalle haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi varsinaisen yhteishaun jälkeen, hakuaika on 22.5.-24.7.2018. Voit hakea kuluvan tai edellisen vuoden perusopetuksen päättötodistuksella.

Kenelle ja millä ehdoin

Hakukelpoisia ovat kuluvana tai edellisenä vuonna peruskoulunsa päättäneet nuoret, jotka eivät ole saaneet opiskelupaikkaa.

Verkkoasiointi

Yhteyshenkilö: 
Koulutoimenjohtaja - suomenkielinen perusopetus
Puhelinnumero(t): 
Matkapuhelin
040 754 7702
Puhelin, suora
06 325 3206
Sähköpostiosoite: 
Perusopetus
Koulutoimenjohtaja - ruotsinkielinen perusopetus
Puhelinnumero(t): 
Puhelin, suora
06 325 3152
Matkapuhelin
040 777 3225
Sähköpostiosoite: