Olet täällä

Fysioterapia

Fysioterapian tavoitteena on edistää ja parantaa terveyttä sekä liikkumis- ja toimintakykyä niin, että asiakas selviytyy hyvin omassa arjessaan.

Palvelut

gb_fysioterapia.jpg

Fysioterapiaan tullaan äkillisten, toistuvien ja pitkittyneiden kiputilojen sekä leikkausten, sairastumisen tai erilaisten kehitysviivästymien aiheuttamien liikkumis- ja toimintakykyongelmien vuoksi.

Fysioterapia sisältää ohjausta ja neuvontaa, aktiivista harjoittelua itsenäisesti ja/tai ohjattuna yksilöllisesti tai ryhmässä. Yhdessä asiakkaan kanssa asetetaan fysioterapian tavoitteet ja tehdään fysioterapiasuunnitelma. Asiakasta motivoidaan ja aktivoidaan omaehtoiseen harjoitteluun ja itsehoitoon.

Fysioterapeutin tehtäviin kuuluvat myös toimintakykyä tukevat apuvälinepalvelut sekä asiakkaan elinympäristön ja asunnon muutostöiden arviointi. Lisäksi fysioterapeutti tekee liikkumis- ja toimintakykyarvioita sekä lausuntoja muun muassa lääkärintodistusten liitteeksi. Fysioterapeutit toimivat myös asiantuntija-, konsultointi- ja koulutustehtävissä, osallistuvat moniammatilliseen yhteistyöhön sekä omaisten ja henkilökunnan ohjaukseen.

Lue lisää fysioterapian erikoisaloista:


Lue lisää fysioterapeuttien osaamisesta:
Fysioterapeuttien erityisosaaminen

Kuinka otan palvelun käyttöön

Fysioterapian yhteinen puhelinaika on ma-pe klo 8-11 puh. 06 325 1995
Fax 06 317 7104

Huom! Pääterveysaseman fysioterapia toimii supistetusti, 1.-28.7.2019 ei asiakaspuheluita.

Aikuisten fysioterapia:
Pääterveysasema
Tammikaivontie 4, II kerros
65100 Vaasa

Fysioterapiamaksu on 11,40 €/ käynti.

Lasten fysioterapia:
Pääterveysasema
Tammikaivontie 4, III kerros
65100 Vaasa

Lasten (alle 18-vuotiaat) fysioterapia on ilmaista.

Lisää aiheesta