Olet täällä

Palvelut, joista käyttäjä voisi myös olla kiinnostunut

KeinuvatLapset640x427KatjaLösönen
Onkilahden leikkipuisto

Leikkipuistot

Kunnan leikkipuistot tarjoavat turvallisia, monipuolisia ja viihtyisiä leikkiympäristöjä. Kunta tarkistaa leikkipuiston turvallisuuden useita kertoja vuodessa. Hoitotoimet on määritelty valtakunnallisesti. Leikkipuistoissa voi olla jatkuvasti tai ajoittain kunnan henkilökuntaa, tai ne voivat olla valvomattomia. Kunta voi järjestää leikkipuistoon ohjattua toimintaa lapsille ja koululaisille.
Vaasassa on 78 leikkipuistoa, joista jokainen on varustettu vähintään perusleikkivälineillä; keinut, hiekkalaatikko ja liukumäki. Leikkipuistot on suunniteltu ja rakennettu standardien mukaisesti ja niitä tarkastetaan ja ylläpidetään säännöllisesti. Välineitä löytyy sekä pienille että isommille lapsille. Joissakin leikkipuistoissa on myös kuntoiluvälineitä aikuisille. Leikkipuistot ovat kaikenikäisten viihtyisiä kohtaamis- ja virkistäytymispaikkoja. Kaupunki kannustaa siihen, että lapset, nuoret, aikuiset ja seniorit viettäisivät yhteistä aikaa monimuotoisissa leikkiympäristöissä.
Leikkipuistojen sijainnin kartalla näet Vaasan karttapalvelusta. Palautepalvelun kautta voit antaa palautetta leikkipuistoja koskien. Vaasan kaupungin viheraluehortonomi vastaa leikkipuistoihin liittyviin kysymyksiin ja ottaa vastaan ilmoituksia rikkinäisistä leikkivälineistä.

Katso leikkialueet kartalla

Verkkoasiointi

Vaasan karttapalvelu

Palvelupaikat

Yhteyshenkilö: